Tyytyväiset asiakkaamme kertovat

”Pitkäjänteistä kumppanuutta”

Olemme valinneet yhteistyökumppaniksemme Connection Housen, koska myönteinen jäsenkehitys on meille tärkeää. Connection House on tehokas, luotettava ja asiantunteva kumppani. Yli kymmenen vuoden yhteistyön aikana yrittäjäjärjestön jäsenmäärä on kasvanut kymmenillä tuhansilla yrityksillä.

Hanna Hietala, järjestöjohtaja
Suomen Yrittäjät ry

“Odotettavissa 50% myynnin kasvu!”

Olen erittäin tyytyväinen keväällä 2016 alkaneeseen yhteistyöhömme. Palvelu pelaa ja saamme toivomiamme tuloksia. Odotamme tälle vuodelle 50% myynnin kasvua, jossa suurta osaa näyttelee Connection Housen riskitön markkinointipalvelu. Suosittelen lämpimästi!

Tommi Luosmala, yrittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, YKV
Kiinteistömaailma Ratina

”Yllättävän fiksua puhelinmarkkinointia”

Yhdistyksemme toiminnan markkinointi vaatii syvällistä ymmärrystä organisaatioiden kilpailukyvyn kehittämisestä. Olemme luottaneet Connection Housen osaamiseen jo vuodesta 2009. Yhdistyksemme toimintaan on saatu mukaan upea joukko johtamistaan ja toimintaansa kehittäviä organisaatioita. Mukana on pörssiyhtiöitä, julkisia tahoja ja kasvavia pk-yrityksiä. Erinomaista osaamista!

Tani Järvinen, toimitusjohtaja
Suomen Laatuyhdistys ry

”Kasvukurssissa kohti juhlavuotta”

Tampereen kauppakamari täyttää 100 vuotta vuonna 2018. Yhteistyössä voimme varmistaa, että jäsenmäärämme on juhlavuonna historiallisen korkea 2000 jäsentä. Connection Housen tekijät ymmärtävät toimintaamme ja osaavat muotoilla viestimme tehokkaasti yrityspäättäjille. Arvostan myös palvelun riskitöntä ja kilpailukykyistä hinnoittelua.

Antti Eskelinen, toimitusjohtaja
Tampereen kauppakamari

"Lisää myyntiä"

Miksi Suomen suurin luksus- ja urheiluautojen myyjä tekee yhteistyötä Connection Housen kanssa? Vastaus on yksinkertainen. Yhteistyö lisää myyntiä. Kaiken lisäksi Connection House kantaa riskin onnistumisesta. Ei kiinteitä kuluja, ei turhia investointeja – vain kovia tuloksia.

Miika Toivonen, hallituksen puheenjohtaja
Auto-Outlet-konserni