Tyytyväiset asiakkaamme kertovat

”Pitkäjänteistä kumppanuutta”

Olemme valinneet yhteistyökumppaniksemme Connection Housen, koska myönteinen jäsenkehitys on meille tärkeää. Connection House on tehokas, luotettava ja asiantunteva kumppani. Yli kymmenen vuoden yhteistyön aikana yrittäjäjärjestön jäsenmäärä on kasvanut kymmenillä tuhansilla yrityksillä.

Hanna Hietala, järjestöjohtaja
Suomen Yrittäjät ry

“Tärkeä rooli myynnin kasvussa”

Olen erittäin tyytyväinen keväällä 2016 alkaneeseen yhteistyöhömme. Palvelu pelaa ja saamme toivomiamme tuloksia. Viime vuosien merkittävässä myyntimme kasvussa suurta osaa on näytellyt Connection Housen riskitön markkinointipalvelu. Suosittelen lämpimästi!

Tommi Luosmala, yrittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, YKV
Kiinteistömaailma Ratina

"Yhteistyö tuonut jo satojen tuhansien liikevaihdon"

Jo ensimmäisellä nuuhkaisulla aistin, että tässä on mielenkiintoinen firma! Aloitimme yhteistyön syksyllä 2017 ja yhteistyömme onkin ollut välittömän, mutkattoman helppoa ja erittäin tuloksellista. Connection Housen jäätävä osaaminen on tuonut meille lyhyessä ajassa satoja tuhansia euroja lisää liikevaihtoa.

Mika Irenius, koulutusjohtaja
Rastor Turku

"Palvelu on osoittautunut hyväksi ja luvatun mukaiseksi"

Tarvitsimme apua potentiaalisten näytteilleasettajien kontaktointiin. Hyvät referenssit ja kokemukset puhuivat puolestaan, kun valitsimme kumppaniksi Connection Housen. Palvelu on osoittautunut hyväksi ja luvatun mukaiseksi. Yhteyshenkilöt ovat aktiivisia. Tuotetut raportit ovat laadukkaita, selkeitä ja helppolukuisia.

Mikael Wänskä, myyntiryhmäpäällikkö
Tampereen Messut

”Yllättävän fiksua puhelinmarkkinointia”

Yhdistyksemme toiminnan markkinointi vaatii syvällistä ymmärrystä organisaatioiden kilpailukyvyn kehittämisestä. Olemme luottaneet Connection Housen osaamiseen jo vuodesta 2009. Yhdistyksemme toimintaan on saatu mukaan upea joukko johtamistaan ja toimintaansa kehittäviä organisaatioita. Mukana on pörssiyhtiöitä, julkisia tahoja ja kasvavia pk-yrityksiä. Erinomaista osaamista!

Tani Järvinen, toimitusjohtaja
Suomen Laatuyhdistys ry

”Kasvukurssissa kohti juhlavuotta”

Tampereen kauppakamari täyttää 100 vuotta vuonna 2018. Yhteistyössä voimme varmistaa, että jäsenmäärämme on juhlavuonna historiallisen korkea 2000 jäsentä. Connection Housen tekijät ymmärtävät toimintaamme ja osaavat muotoilla viestimme tehokkaasti yrityspäättäjille. Arvostan myös palvelun riskitöntä ja kilpailukykyistä hinnoittelua.

Antti Eskelinen, toimitusjohtaja
Tampereen kauppakamari