Vahvojen asiakassuhteiden
rakentaja jo vuodesta 2006

Yritys

Asiakassuhteiden rakentaja

Olemme erikoistuneet palvelemaan yrityksiä ja elinkeinoelämän järjestöjä, jotka ymmärtävät vahvojen asiakassuhteiden merkityksen liiketoiminnan tulosten saavuttamisessa.

Toimimme asiakkaidemme myynnin, uusasiakashankinnan ja buukkauspalveluiden jatkuvana kumppanina sekä toteutamme asiakaskokemusta kehittäviä tutkimuksia. Meillä työskentelee henkilökohtaisten kohtaamisten ja vaikuttavan yhteyden luomisen kokeneita ammattilaisia.

Connection House on perustettu vuonna 2006 ja sen palveluksessa on tällä hetkellä 45 työntekijää. Toimipisteemme sijaitsee Tampereella ja palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti.

Rakennamme luottamusta, toimitamme tuloksia

Kohtaamme päivittäin asiakkaidemme asiakkaita. Tässä työssämme olemme ennen kaikkea ihmisiä ja luottamuksen rakentajia. Olemme aina sataprosenttisesti läsnä ja kuulemme, mitä asiakas meille kertoo.

Myynti, buukkaus, kartoitus – kaikessa on kysymys ennen kaikkea ihmisten kohtaamisesta. Ihmisten huomion voittaminen, erottuminen ja vuorovaikutuksen rakentaminen ovat avainasioita luottamuksen rakentamisessa. Ja vain luottamuksen kautta voidaan saada aikaiseksi tuloksia.

Autamme kumppaneitamme rakentamaan ja vahvistamaan heidän asiakasuhteitaan ja kasvattamaan myyntiä.  Tulosten todentamiseksi toimintamme on aina järjestelmällistä, mitattavaa ja selkeästi dokumentoitua. Vaikuttavuus ja laatu ovat tärkeimmät mittarit kaikessa tekemässämme yhteistyössä.

Olemme toteuttaneet satoja menestyksekkäitä myyntiin ja asiakaskokemukseen liittyviä yhteistyöhankkeita ja suuri osa asiakkuuksistamme on jatkuvia. Useat elinkeinoelämän järjestöt, Yrittäjäkassa, Elisa, sekä monet muut tunnetut toimijat ovat luottaneet osaamiseemme jo yli 15 vuotta.

Connection Housen ammattilaistiimi takaa onnistumisen

Menestyksen KAAVA

Kumppanuus

Tavoittelemme aina sitoutunutta yhteistyötä. Asiakkaiden kanssa muodostettavat yhteiset tiimit jakavat osaamistaan ja tukevat toistensa kehittymistä. Kumppanuudessa meillä on valmius viedä yhteistyö prosessi- ja järjestelmätasolle saakka.

Asiakkaan arvostaminen

Asiakkaamme ja heidän asiakkaansa ovat kaikki erilaisia, ja me arvostamme tätä. Haluamme pysyä joustavina, jotta kanssamme on helppoa toimia. Pyrimme ilahduttamaan ja ilahtumaan jokaisessa asiakaskohtaamisessa.

Avoimuus

Avoimuus syntyy luottamuksesta. Rakennamme luottamusta läpinäkyvällä toiminnalla, tulosten mittavuudella ja aktiivisella viestinnällä. Meillä kaikkia kuunnellaan ja organisaatiomme hierarkia on matala. Rohkaisemme ihmisiä jakamaan ajatuksia, jotta saamme käyttöön kaikkien parhaan potentiaalin. Meillä ei järjestetä myyntikilpailuja.

Vaikuttavuus

Haluamme aina ymmärtää mikä on asiakkaalle arvokasta. Toimimme tehokkaasti ja älykkäästi, teknologiaa hyödyntäen. Käytämme vaikuttaviksi havaittuja työkaluja ja toimintatapoja kumppaneidemme hyväksi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja otamme käyttöön uusia työmenetelmiä ja toimintamalleja.

Ammattilaisuus

Olemme kovan luokan ammattilaisia ja ylpeitä siitä. Haluamme kehittyä, kouluttautua ja oppia uutta. Monipuolisten asiakasprojektien parissa työskennellessä pysymme luovina ja rohkeina. Olemme ahkeria ja nälkäisiä, mutta pidämme myös huolen, että saamme asiakkaamme ja toisemme hymyilemään.