Buukkauspalvelu täyttää kalenterisi tuloksellisilla tapaamisilla

Tilaa hinnasto

Connection Housen buukkauspalvelu on luotettava valinta

Buukkauspalvelumme avulla myyntisi tehostuu ja lisäpotku näkyy myyntiluvuissasi. Hoidamme asiakastapaamisten sopimisen ja asiakkaan tarpeiden pohjakartoituksen puolestasi. Säästät aikaa ja teet tulosta. Lisäksi myynnin johtaminen selkeytyy. Saat meiltä käyttöösi asiantuntevat tiimin, joka edustaa yritystäsi tai palveluasi. Connection Housen buukkauspalvelu tuo mitattavia hyötyjä.

SELKEÄ HINNOITTELU JA PROSESSI

KOKENEET VUOROVAIKUTUKSEN JA MYYNNIN AMMATTILAISET

SOVIMME KORKEAN ODOTUSARVON TAPAAMISIA

Buukkauspalvelun hyödyt

Buukkauspalvelumme lähtökohta on tuottaa yrityksellesi hyötyä ja kilpailuetua. Me autamme asiakkaitamme menestymään.

Säästää aikaa

Buukkauspalvelu säästää aikaa omassa myyntityössä. Ammattilaisen toteuttama buukkauspalvelu säästää kokonaisuudessaan työpäiviä ja -viikkoja, sillä buukkauksen ammattilainen toteuttaa työn todella tehokkaasti.

Lisää myyntiä

Buukkauspalvelu lisää myyntiä, kun ulkoistettu ammattilainen buukkaa myyntitapaamiset, myyjä voi keskittyä vain myyntityöhön. Usein myyjät ovat loistavia silloin kun he pääsevät tapaamisiin asiakkaiden kanssa, mutta buukkaus toimii usein myynnin pullonkaulana.

Parantaa tulosta

Buukkauspalvelu parantaa liiketoiminnan tulosta ja tekee lisää rahaa. Ulkoistettu buukkari tekee tehokkaasti työtä matalammalla kustannuksella verrattuna oman myyjän tuntihintaan. Buukkari täyttää kustannustehokkaasti myyjän kalenteria ja myyjä tekee tehokkaasti kauppoja, jolloin molempien työajasta saadaan kaikki irti.

Lisää asiakkaita

Buukkauspalvelu lisää asiakkaita. Ulkoistetulla buukkauksella tavoitetaan tarvittaessa todella paljon asiakkaita, joka tuottaa myös todella paljon myyntitapaamisia. Myyntitapaamiset saadaan käännettyä uusiksi asiakkaiksi.

Tilaa hinnasto

Lähetämme sähköpostiisi ajankohtaisen hinnastomme. Tutustu hinnoitteluumme ja pyydä meiltä tarjous! Räätälöimme palvelumallin ja käytännöt yrityksesi tarpeen mukaan ja aina riskittömällä hinnoittelulla.

Miksi Connection Housen buukkauspalvelu?

Buukkauspalvelumme kokeneet ja ammattitaitoiset yhteyshenkilöt kartoittavat asiakkaan tarpeen ja jalostavat potentiaalisimmista kohteista sinulle korkean odotusarvon myyntitapaamisia. Buukkaamme sinulle laadukkaimmat tapaamiset, joista kauppaa syntyy. Saat tapaamisia riittävästi, tasaisesti ja toiveesi mukaan. Samalla yrityksellesi kertyy arvokasta tietoa kohderyhmistäsi.

Vaikuttavuus

Yhteistyömme ainoa tavoite on saada sinut onnistumaan myynnissä. Myyntieurot ovat todellinen ja tärkein mittari yhteistyön onnistumiselle.

Prosessi

Käytämme työssämme uusinta teknologiaa ja muotoilemme prosessin sinun ehdoillasi. Kohderyhmät, kalenterit ja raportointi onnistuvat toiveidesi mukaisesti.

Ajattelu

Vaikuttava viestintä syntyy asiakasymmärryksestä. Perehdymme huolellisesti liiketoimintaasi ja kirkastamme ydinviestin asiakkaillesi.

Laatu

Sopimamme tapaamiset toteutuvat ja niistä syntyy kauppaa. Tavoittelemme aina kestävää, pitkäaikaista kumppanuutta. Laatu on tapamme erottua.

Ihmiset

Yhteyshenkilömme ovat kokeneita ja empaattisia vuorovaikutuksen ammattilaisia. Viestintämme on vaikuttavaa, kohteliasta ja asiakasta arvostavaa.

Vuorovaikutus

Kumppaninamme sinä olet tärkein! Työ etenee sinun ehdoillasi ja sinun tavoitteidesi mukaisesti. Tiedät aina, kuka sinua edustaa ja miten yhteistyö etenee.

Buukkauspalvelun kuvaus ja sisältö

Buukkauspalvelussamme on kaksi osaa: palvelun aloitus ja toteutus.

Palvelun aloituksessa sovitaan yhteistyöhön liittyvistä asioista, tutustutaan projektiin ja varmistetaan, että työn sisältö on selkeä sekä asiakkaan, että Connection Housen näkökulmasta.

Palvelun toteutusvaihessa keskiössä on itse buukkaus, johon sisältyy myös kalenterikutsujen lähetys. Erottamattomina osina ovat myös työn ja tulosten seuranta ja raportointi sekä soittokampanjan loppuraportti ja sen läpikäynti.

 

Buukkauspalvelu sisältö

Palvelun aloitus

 

Buukkauspalvelun aloituspalaveri

Aloituspalaverissa tutustutaan projektiin ja sen vastuuhenkilöihin. Lisäksi siinä käydään läpi tärkeimmät projektiin vaikuttavat asiat.

 

Soittajien perehdyttäminen asiakkaan liiketoimintaan

Jotta varmistamme buukkauspalvelun laadun, keskitymme soittajien perehdyttämiseen. Haluamme tietää riittävästi asiakkaan liiketoiminnasta, jotta pystymme vakuuttamaan puhelun vastaanottamiseen.

 

Soittokäsikirjoituksen laatiminen

Soittokäsikirjoitus laaditaan Connection Housen ja asiakkaan kokemusten kautta. Buukkauspalvelun ammattilaisilla on hyvä ja kattava kokemus siitä, mikä toimii ja mikä ei.

 

Kohderyhmien valinta

Kohderyhmien valinnassa keksitytään toimialoihin, kokoluokkiin ja muihin rajaaviin tekijöihin. Tärkeää on myös tunnistaa, millaisia päättäjiä haluamme tavoitella yrityksistä.

Sen jälkeen käytämme monipuolisesti eri asiakastietokantoja, joista saamme yhteystiedot eri toimialojen yrityksiin tai yksityishenkilöille. Voimme käyttää myös asiakkaan asiakasrekisteriä.

Palvelun toteutus

 

Tapaamisten buukkaus sovitun mukaisesti

Itse buukkaus toteutetaan tehokkaasti ja laadukkaasti. Käytämme alan tehokkaimpia soittojärjestelmiä, joilla varmistamme työn tuottavuuden. Soittajamme ovat alan ammattilaisia, jotka ovat tehneet työtä jo vuosia.

Buukkaustilanteessa yhteyshenkilömme käy asiakkaan kanssa keskustelun: esittelee asian ja kartoittaa asiakkaan tarpeen. Kun asiakas kiinnostuu, sovitaan tapaaminen Connection Housen asiakkaan kanssa.

 

Tapaamisten vahvistaminen kalenterikutsulla

Kun tapaaminen on sovittu, yhteyshenkilö tekee kalenterivarauksen ja halutessanne toimittaa asiakkaalle raportin tai kirjaa suoraan muistiinpanot asiakkaan omaan järjestelmään, josta selviää potentiaalisen asiakkaan toiveet ja tarpeet pohjatiedoiksi tapaamista varten.

 

Buukkauspalvelun viikkoraportointi

Seuraamme tarkasti palvelun tavoitteiden onnistumista. Huipputason soittojärjestelmän avulla saamme laadukkaat raportit työn etenemisestä reaaliajassa.

 

Soittokampanjan loppuraportti ja läpikäynti

Soittokampanjan jälkeen käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi tärkeimmät mittarit, tavoitteet ja projektin etenemisen.

Yhteydenottolomake

Ottakaa minuun yhteyttä ja kertokaa lisää!

Lue asiakkaidemme kokemuksia buukkauspalvelusta

Laadukas buukkauspalvelu rakentuu kokemuksella. Connection Housella on vuosien kokemus ja asiantuntemus buukkauksesta. Räätälöimme palvelumallin ja toimintatavat yrityksesi tarpeiden mukaan ja aina riskittömällä hinnoittelulla. Kumppanimme ovat ihastuneet buukkauspalvelumme laatuun ja kertovat onnistumisistaan.

Pihlajanlinna Oyj

Bookkauspalveluilla parempia tuloksia

Connection House on buukannut myyntitapaamisia sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluita tuottavalle Pihlajalinnalle vuodesta 2019 lähtien. Yhteistyö solmittiin yritys- ja yhteisöasiakkaille tarjoamien työterveyspalveluiden myynnin edistämiseksi.

Lue lisää

Saunaravintola Kuuma

Bookkauspalvelulla merkittävää kasvua

Saunaravintola Kuuma arvostaa Connection Housen palvelussa tuloksellisuutta, ilahduttavaa asiakaskokemusta ja toimivaa vuorovaikutusta. Pasi Rautanen suosittelee palvelua muillekin, koska Connection Houselta löytyy keinoja auttaa yritystä kasvamaan.

Lue lisää

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä on buukkauspalvelu?

Buukkauspalvelu tarkoittaa myyntitapaamisten sopimisen ulkoistusta. Buukkauspalveluita tarjoava yritys kontaktoi tilaajan puolesta potentiaalisia asiakkaita ja sopii myyntitapaamisia valmiiksi kalenteriin.

Palvelun avulla yrityksen omat myyjät voivat keskittyä myyntitapaamisiin ja nykyisiin asiakkaisiin, kun buukkauspalvelun avulla saadaan tunnistettua uusia asiakkaita.

Mitä on buukkaus?

Buukkaus on myyntitapaamisten sopimista. Tyypillisesti buukkaukseksi mielletään puhelinkontaktointi, jossa buukkari soittaa potentiaalisille asiakkaille ja pyrkii sopimaan myyntitapaamisia joko itselleen tai myyjälle.

Ennen buukkausta määritellään asiakaskohderyhmä ja kontaktilista, mihin buukkaustoimenpiteet kohdistetaan.

Mitä buukkari tekee?

Buukkari kontaktoi kohderyhmän päättäjiä tyypillisesti soittamalla ja pyrkii sopimaan myyntitapaamisen. Puhelimessa buukkari tunnistaa asiakkaan haasteet ja sopii asiakkaan kanssa myyntitapaamisen haasteiden ratkaisemiseksi.

Hyvä buukkari kontaktoi tehokkaasti asiakkaita ja käy tunnin aikana keskusteluita useiden ihmisten kanssa.

Mitä Connection Housen buukkauspalvelun sisältää?

Palvelun perustaminen
 • Aloituspalaveri

 • Soittajien perehdyttäminen asiakkaan liiketoimintaan

 • Soittokäsikirjoituksen laatiminen

 • Kohderyhmien valinta (sisältäen eri toimialojen yhteystietolistat)

Palvelun toteutus
 • Tapaamisten buukkaus sovitun mukaisesti

 • Tapaamisten vahvistaminen kalenterikutsulla

 • Viikkoraportointi

 • Soittokampanjan loppuraportti ja läpikäynti

Miksi asiakkaat ostavat Connection Housen buukkauspalvelua?

 • NOPEAMPIA TULOKSIA

Buukkauspalvelu nopeuttaa myynnin prosessia huomattavasti. Otetaan esimerkiksi tilanne, jossa yrityksesi oman myyjän tehtävänä on käydä läpi valittu kohderyhmä. Sanotaan, että valitun kohderyhmän läpikäymiseen aikaa kuluu noin puoli vuotta. Buukkauspalvelun avulla sama kohderyhmä onkin käyty läpi alle parissa kuukaudessa, kun oma myyjä keskittyy tapaamisiin eikä kylmäsoittamiseen. Buukkauspalvelu hoitaa kontaktoinnin ja kartoituksen – oma myyjä tapaamiset ja kaupat.

 • LISÄVOIMAA KAMPANJOIHIN

Silloin kun yrityksesi tarvitsee joustavasti laadukasta myynnin lisätyövoimaa esimerkiksi lanseerauksiin, on buukkauspalvelu erinomainen valinta. Ulkoistettu tapaamisten sopiminen tuo nopeutta ja tehoa uusien tai jo olemassa olevien asiakkaiden kontaktoimiseen.

 • MYYJÄ KESKITTYY OLENNAISEEN

Asiantuntija-aloilla myyntityö on moninaista. Monesti aikaa (tai halua) paneutua asiakkaiden kylmäkontaktointiin ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi. Myynti voi jopa laahata tai toisaalta lisäresurssin avulla voitaisiin ottaa askel seuraavalle tasolle. Silloin parempia tuloksia saat ulkoistamalla myyntiprosessin alkuvaiheen. Keskitä oman yrityksesi resurssit suoraan myyntitapaamisiin ja asiakkaiden kanssa kaupantekoon. Buukkaukseen erikoistuneet yhteyshenkilöt puolestaan loistavat tapaamisten hankkimisessa ja asiakkaiden tarpeiden kartoituksessa.

 • YRITYSTEN PÄÄTÖKSENTEKIJÄT TAVOITETTAVISSA

Yritysten päätöksentekijöiden aika on koko ajan kalliimpaa ja huomion saaminen on haastavampaa. Hyvin valmisteltua ja relevanttia lähestymistä arvostetaan. Joskus myös oikean henkilön löytäminen ja tavoittaminen ottaa aikansa. Tämän kaiken pohjatyön ammattitaitoinen buukkaaja tekee puolestasi.

 • KOHDENNETUT JA RÄÄTÄLÖIDYT MYYNTIVIESTIT

Kaikille ei voi puhua samalla tavalla. Kun kontaktoidaan uusia tai olemassa olevia asiakkaita henkilökohtaisesti, kannattaa se tehdä juuri niille ihmisille suunnitellusti sekä yrityksesi tyyliin sopivasti. Näin saadaan parempia myyntituloksia.

 • AMMATTILAISET ASIALLA

Buukkauspalvelun yhteyshenkilöt ovat erikoistuneet juuri tähän myyntiprosessin vaiheeseen. He kouluttautuvat ja hiovat ammattitaitoaan, jotta voimme tarjota parasta laatua buukkauksen asiakkaillemme.

 • BONUS: ARVOSTAVA VAIKUTUS

Kun yhteyshenkilö sopii tapaamisen puolestasi, on tapaamisessa jo lähtökohtaisesti hieman arvokkaampi lataus.

Mitkä vaikuttaa buukkauspalveluiden hintaan?

Ostettavan kampanjan laajuus: Projektin perustamiseen kuluu työtunteja ja resursseja, joten kun ostaa enemmän tapaamisia, se tulee keskimäärin halvemmaksi. Vertaa 10 tapaamista vs. 50 tapaamista.

Edustettavan yrityksen tunnettuus tai ratkaisu: Kun asiakkaalla on valmis mielikuva edustettavasta yrityksestä tai keskustellaan yrityksen jo olemassa olevien asiakkaiden kanssa, on keskustelu jo pari askelta edempänä kuin täysin uuden asian äärellä oltaessa. Vertaa esimerkiksi uusi ja tuntematon yritys vs. jo tunnettu brändi.

Kohderyhmän tavoitettavuus ja haastavuus: Mitä hankalampaa kohderyhmän tavoittaminen ja huomion saaminen on, sen enemmän se maksaa. Vertaa esimerkiksi tavoitellaanko suuryritysten ylintä johtoa vai pk-yrittäjiä.

Miksi buukkauspalvelua käytetään?

Buukkauspalvelua käytetään, jotta yrityksen myyjien aikaa ei kuluisi uusien myyntitapaamisten sopimiseen. Buukkauspalvelussa tapaamisten sopimisen hoitavat buukkauksen ammattilaiset, jonka johdosta he saavat buukattua myyntitapaamisia tehokkaammin.

Buukkauspalvelu lisää myynnin kannattavuutta, sillä omat myyjät ovat usein parhaimmillaan juuri myyntitapaamisissa. Parhaimmillaan ulkoistettu buukkari voi sopia useita myyntitapaamisia tunnissa, kun oma myyjä ei aina ehdi edes soittamaan useita puheluita yhden tunnin aikana.

Kenelle Connection Housen buukkauspalvelu on tarkoitettu?

Connection Housen buukkauspalvelu on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat lisätä myyntiään ja parantaa myynnin kannattavuutta. Tuntihinnalla työskentelevät buukkarit käyvät useita keskusteluita tunnin aikana ja pyrkivät löytämään parhaat asiakkaat sinun yrityksellesi.

Katso asiakasreferenssimme ja tilaa hinnastomme sivun alta.

Connection Housella on ollut asiakkaita monelta eri toimialalta lähes 20 vuoden aikana.

Mitä buukkauspalvelun hinta käytännössä sisältää?

Connection Housella buukkauspalvelun hinta sisältää nämä asiat:

 • Kontaktityö, kokoneiden ammattilaisten toimesta
 • Projektinjohto tiimin koordinaattorilta
 • Kohderyhmäsuunnitelma ja kampanjastrategian muodostaminen
 • Soittolistat sekä yritysten sisällä oikeiden päätöstentekijöiden etsiminen
 • Soittotarina: puhelun sisällön suunnittelu
 • Kampanjan testaus ja korjaukset
 • Yhteyshenkilöiden perehdytys ja valmennus
 • Prosessisuunnittelu ja työkalujen käyttöönotto (kalenterit, CRM jne.)
 • Tilastollinen ja kontaktikohtainen raportointi

Tilaa hinnasto

Lähetämme sähköpostiisi ajankohtaisen hinnastomme. Tutustu hinnoitteluumme ja pyydä meiltä tarjous! Räätälöimme palvelumallin ja käytännöt yrityksesi tarpeen mukaan ja aina riskittömällä hinnoittelulla.

Myyntiin liittyvät artikkelit

Lue myös blogikirjoituksiamme buukkauspalveluihin, buukkaukseen ja asiakashankintaan liittyen.

Buukkauspalvelut – ostajan opas

Oletko harkitsemassa buukkauspalveluiden ostamista? Connection Housella on alalta pian 20 vuoden kokemus – keräsimme tähän ostajan näkökulmasta kaikki tärkeimmät asiat, jotka tulee ottaa huomioon buukkaupalveluiden valinnassa.

Lue artikkeli

B2B buukkaus myynnin kasvattajana

B2B buukkaus tarkoittaa B2B-myyntitapaamisten sopimista. Yleensä sitä toteutetaan aktiivisella asiakaskontaktoinnilla puhelimitse. B2B buukkaus kasvattaa myyntiä erityisesti silloin, kun laatu ja määrä ovat hyvässä tasapainossa.

Lue artikkeli

Tilaa hinnasto

Lähetämme sähköpostiisi ajankohtaisen hinnastomme. Tutustu hinnoitteluumme ja pyydä meiltä tarjous! Räätälöimme palvelumallin ja käytännöt yrityksesi tarpeen mukaan ja aina riskittömällä hinnoittelulla.