Buukkauspalvelu täyttää kalenterisi tuloksellisilla tapaamisilla

Ota yhteyttä

Connection Housen buukkauspalvelu on luotettava valinta

Buukkauspalvelumme avulla myyntisi tehostuu ja lisäpotku näkyy myyntiluvuissasi. Hoidamme asiakastapaamisten sopimisen ja asiakkaan tarpeiden pohjakartoituksen puolestasi. Säästät aikaa ja teet tulosta. Lisäksi myynnin johtaminen selkeytyy. Saat meiltä käyttöösi asiantuntevat tiimin, joka edustaa yritystäsi tai palveluasi. Connection Housen buukkauspalvelu tuo mitattavia hyötyjä.

SELKEÄ HINNOITTELU JA PROSESSI

KOKENEET VUOROVAIKUTUKSEN JA MYYNNIN AMMATTILAISET

SOVIMME KORKEAN ODOTUSARVON TAPAAMISIA

Buukkauspalvelu avaa ovet myynnillesi

Hyvä pohjatyö asiakkaan kanssa takaa laadukkaan myyntitilanteen. Buukkauspalvelumme kokeneet ja ammattitaitoiset yhteyshenkilöt kartoittavat asiakkaan tarpeen ja jalostavat potentiaalisimmista kohteista sinulle korkean odotusarvon myyntitapaamisia. Buukkaamme sinulle laadukkaimmat tapaamiset, joista kauppaa syntyy. Saat tapaamisia riittävästi, tasaisesti ja toiveesi mukaan. Samalla yrityksellesi kertyy arvokasta tietoa kohderyhmistäsi.

Vaikuttavuus

Yhteistyömme ainoa tavoite on saada sinut onnistumaan myynnissä. Myyntieurot ovat todellinen ja tärkein mittari yhteistyön onnistumiselle.

Prosessi

Käytämme työssämme uusinta teknologiaa ja muotoilemme prosessin sinun ehdoillasi. Kohderyhmät, kalenterit ja raportointi onnistuvat toiveidesi mukaisesti.

Ajattelu

Vaikuttava viestintä syntyy asiakasymmärryksestä. Perehdymme huolellisesti liiketoimintaasi ja kirkastamme ydinviestin asiakkaillesi.

Laatu

Sopimamme tapaamiset toteutuvat ja niistä syntyy kauppaa. Tavoittelemme aina kestävää, pitkäaikaista kumppanuutta. Laatu on tapamme erottua.

Ihmiset

Yhteyshenkilömme ovat kokeneita ja empaattisia vuorovaikutuksen ammattilaisia. Viestintämme on vaikuttavaa, kohteliasta ja asiakasta arvostavaa.

Vuorovaikutus

Kumppaninamme sinä olet tärkein! Työ etenee sinun ehdoillasi ja sinun tavoitteidesi mukaisesti. Tiedät aina, kuka sinua edustaa ja miten yhteistyö etenee.

Yhteydenottolomake

Ottakaa minuun yhteyttä ja kertokaa lisää!

Lue asiakkaidemme kokemuksia buukkauspalvelusta

Laadukas buukkauspalvelu rakentuu kokemuksella. Connection Housella on vuosien kokemus ja asiantuntemus buukkauksesta. Räätälöimme palvelumallin ja toimintatavat yrityksesi tarpeiden mukaan ja aina riskittömällä hinnoittelulla. Kumppanimme ovat ihastuneet buukkauspalvelumme laatuun ja kertovat onnistumisistaan.

Pihlajanlinna Oyj

Bookkauspalveluilla parempia tuloksia

Connection House on buukannut myyntitapaamisia sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluita tuottavalle Pihlajalinnalle vuodesta 2019 lähtien. Yhteistyö solmittiin yritys- ja yhteisöasiakkaille tarjoamien työterveyspalveluiden myynnin edistämiseksi.

Lue lisää

Saunaravintola Kuuma

Bookkauspalvelulla merkittävää kasvua

Saunaravintola Kuuma arvostaa Connection Housen palvelussa tuloksellisuutta, ilahduttavaa asiakaskokemusta ja toimivaa vuorovaikutusta. Pasi Rautanen suosittelee palvelua muillekin, koska Connection Houselta löytyy keinoja auttaa yritystä kasvamaan.

Lue lisää

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä buukkauspalvelumme käytännössä sisältää?

Buukkauspalvelun peruselementit:

Palvelun perustaminen
 • Projektin aloituspalaveri

 • Soittajien perehdyttäminen asiakkaan liiketoimintaan

 • Soittokäsikirjoituksen laatiminen

 • Kohderyhmien valinta (sisältäen eri toimialojen yhteystietolistat)

Palvelun toteutus
 • Sovittu määrä tapaamisia

 • Tapaamisvahvistukset (kalenterikutsut)

 • Viikkoraportointi

 • Soittokampanjan loppuraportti ja läpikäynti

 

Buukkauspalvelua aloitettaessa sovimme teidän kanssanne kohderyhmät, joita lähdetään tavoittelemaan. Sen jälkeen käytämme monipuolisesti eri asiakastietokantoja, joista saamme yhteystiedot eri toimialojen yrityksiin tai yksityishenkilöille. Luonnollisesti voidaan käyttää myös teidän omia yhteystietolistojanne.

Yleensä, kun tavoitellaan yritysten päättäjiä, ei ole suoraan tiedossa, kuka päätökset kyseessä olevasta asiasta tekee. Silloin yhteyshenkilömme tekee selvitystyön ja etsii oikean henkilön kustakin yrityksestä. Kun oikea henkilö on tavoitettu, yhteyshenkilömme käy hänen kanssaan keskustelun: esittelee asian ja kartoittaa asiakkaan tarpeen. Kun asiakas kiinnostuu, sovitaan tapaaminen teidän edustajanne kanssa. Yhteyshenkilö tekee kalenterivarauksen ja halutessanne toimittaa teille raportin tai kirjaa suoraan asiakastietokantaanne potentiaalisen asiakkaan kertomat toiveet ja tarpeet pohjatiedoiksi tapaamista varten.

Näin buukkauspalvelua käyttämällä yhteistyöyrityksemme säästävät aikaa ja rahaa sekä saavat kalentereihinsa haluamansa määrän hyvin valmisteltuja laadukkaita tapaamisia. Toimitamme soittotyöstä selkeät viikkoraportit.

Mitkä ovat buukkauspavelun tärkeimmät hyödyt?

 • NOPEAMPIA TULOKSIA

Tapaamisten sopiminen nopeuttaa myynnin prosessia huomattavasti. Otetaan esimerkiksi tilanne, jossa yrityksesi oman myyjän tehtävänä on käydä läpi valittu kohderyhmä. Sanotaan, että valitun kohderyhmän läpikäymiseen aikaa kuluu noin puoli vuotta. Buukkauspalvelun avulla sama kohderyhmä onkin käyty läpi alle parissa kuukaudessa, kun oma myyjä keskittyy tapaamisiin eikä kylmäsoittamiseen. Buukkauspalvelu hoitaa kontaktoinnin ja kartoituksen – oma myyjä tapaamiset ja kaupat.

 • LISÄVOIMAA KAMPANJOIHIN

Silloin kun yrityksesi tarvitsee joustavasti laadukasta myynnin lisätyövoimaa esimerkiksi lanseerauksiin, on buukkauspalvelu erinomainen valinta. Ulkoistettu tapaamisten sopiminen tuo nopeutta ja tehoa uusien tai jo olemassa olevien asiakkaiden kontaktoimiseen.

 • MYYJÄ KESKITTYY OLENNAISEEN

Asiantuntija-aloilla myyntityö on moninaista. Monesti aikaa (tai halua) paneutua asiakkaiden kylmäkontaktointiin ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi. Myynti voi jopa laahata tai toisaalta lisäresurssin avulla voitaisiin ottaa askel seuraavalle tasolle. Silloin parempia tuloksia saat ulkoistamalla myyntiprosessin alkuvaiheen. Keskitä oman yrityksesi resurssit suoraan myyntitapaamisiin ja asiakkaiden kanssa kaupantekoon. Buukkaukseen erikoistuneet yhteyshenkilöt puolestaan loistavat tapaamisten hankkimisessa ja asiakkaiden tarpeiden kartoituksessa.

 • YRITYSTEN PÄÄTÖKSENTEKIJÄT TAVOITETTAVISSA

Yritysten päätöksentekijöiden aika on koko ajan kalliimpaa ja huomion saaminen on haastavampaa. Hyvin valmisteltua ja relevanttia lähestymistä arvostetaan. Joskus myös oikean henkilön löytäminen ja tavoittaminen ottaa aikansa. Tämän kaiken pohjatyön ammattitaitoinen buukkaaja tekee puolestasi.

 • EHEÄT KAMPANJAT JA TULOKSET

Kun myyntitapaaminen on hyvin motivoitu ja sen tavoite kohdennettu ja kirkas, myös kaupat toteutuvat todennäköisemmin. Tapaamisten sopimisen kumppanuus on yksi toimivaksi todettu keino saada tämä osa-alue toteutumaan systemaattisesti. Saat myös tapaamisten sopimiseen ja kylmäkontaktointiin erikoistuneen yrityksen kokemuksen ja tietotaidon myyntikampanjoiden suunnittelusta käyttöösi.

 • HIOTUT IDEAT

Ideoiden pitää nykyään olla parempia ja vaikuttavampia, kun erilaisia yhteydenottoja asiakkaille tulee ovista ja ikkunoista. Ei kannata lähteä soittelemaan valmistautumatta. Hyvin hiottu ja ideoitu myyntikampanja erottuu edukseen massasta.

 • KOHDENNETUT JA RÄÄTÄLÖIDYT MYYNTIVIESTIT

Kaikille ei voi puhua samalla tavalla. Kun lähdetään kontaktoimaan uusia tai olemassa olevia asiakkaita henkilökohtaisesti, kannattaa se tehdä juuri niille ihmisille suunnitellusti sekä yrityksesi tyyliin sopivasti. Näin saadaan parempia myyntituloksia.

 • AMMATTILAISET ASIALLA

Buukkauspalvelun yhteyshenkilöt ovat erikoistuneet juuri tähän myyntiprosessin vaiheeseen. He kouluttautuvat ja hiovat ammattitaitoaan, jotta voimme tarjota parasta laatua buukkauksen asiakkaillemme.

 • BONUS: ARVOSTAVA VAIKUTUS

Kun yhteyshenkilö sopii tapaamisen puolestasi, on tapaamisessa jo lähtökohtaisesti hieman arvokkaampi lataus.

Mistä kaikesta buukkauspalvelun hinta muodostuu?

Tapaamisten sopimisen hinta lasketaan yleensä näiden tekijöiden perusteella:

 • Ostettavan kampanjan laajuus: Projektin perustamiseen kuluu työtunteja ja resursseja, joten kun ostaa enemmän tapaamisia, se tulee keskimäärin halvemmaksi. Vertaa 10 tapaamista vs. 50 tapaamista.
 • Edustettavan yrityksen tunnettuus tai ratkaisu: Kun asiakkaalla on valmis mielikuva edustettavasta yrityksestä tai keskustellaan yrityksen jo olemassa olevien asiakkaiden kanssa, on keskustelu jo pari askelta edempänä kuin täysin uuden asian äärellä oltaessa. Vertaa esimerkiksi uusi ja tuntematon yritys vs. jo tunnettu brändi.
 • Kohderyhmän tavoitettavuus ja haastavuus: Mitä hankalampaa kohderyhmän tavoittaminen ja huomion saaminen on, sen enemmän se maksaa. Vertaa esimerkiksi tavoitellaanko suuryritysten ylintä johtoa vai pk-yrittäjiä.

Mitä tapaamisten sopimisen hinta käytännössä sisältää?

Buukkauspalveluita tarjoavat yritykset hinnoittelevat eri tavoin palveluitaan. Siksi onkin hyvä hintoja vertaillessa muistaa verrata kokonaishintoja eli mikä on loppusumma koko projektille. Samalla kannattaa kiinnittää huomiota siihen, mitä kaikkea palvelu sisältää.

Esimerkkinä lista siitä, mitä buukkauspalvelu meillä Connection Housella sisältää:

 • Kontaktityö, soitot: kokeneet ammattilaiset
 • Tiimin koordinaattori johtaa projektia
 • Kohderyhmäsuunnitelma ja kampanjastrategian muodostaminen
 • Kohteet: soittolistat sekä yritysten sisällä oikeiden päätöstentekijöiden etsiminen
 • Soittotarina: puhelun sisällön suunnittelu
 • Kampanjan testaus ja korjaukset
 • Yhteyshenkilöiden perehdytys ja valmennus
 • Prosessisuunnittelu ja työkalujen käyttöönotto (kalenterit, CRM jne.)
 • Tilastollinen ja kontaktikohtainen raportointi

Tilaa hinnasto

Lähetämme sähköpostiisi ajankohtaisen hinnastomme. Tutustu hinnoitteluumme ja pyydä meiltä tarjous! Räätälöimme palvelumallin ja käytännöt yrityksesi tarpeen mukaan ja aina riskittömällä hinnoittelulla.