Lisää myyntiä

Buukkauspalvelu avaa ovet kaupanteolle

Connection Housen buukkauspalvelu on luotettava valinta, kun haluat lisää myyntiä. Hoidamme asiakastapaamisten sopimisen ja asiakkaan tarpeiden pohjakartoituksen puolestasi. Saat käyttöösi oman asiantuntevan tiimin, joka edustaa yritystäsi tai palveluasi. Buukkauspalvelumme avulla myyntisi tehostuu ja lisäpotku näkyy myyntiluvuissasi.

Buukkaus tuo kalenteriisi potentiaalisimmat asiakastapaamiset

Hyvä pohjatyö asiakkaan kanssa takaa laadukkaan myyntitilanteen. Buukkauspalvelumme kokeneet ja ammattitaitoiset yhteyshenkilöt kartoittavat asiakkaan tarpeen ja jalostavat potentiaalisimmista kohteista sinulle korkean odotusarvon myyntitapaamisia. Buukkaamme sinulle laadukkaimmat tapaamiset, joista kauppaa syntyy. Saat tapaamisia riittävästi, tasaisesti ja toiveesi mukaan. Samalla yrityksellesi kertyy arvokasta tietoa kohderyhmistäsi.
Vaikuttavuus
Yhteistyömme ainoa tavoite on saada sinut onnistumaan myynnissä. Myyntieurot ovat todellinen ja tärkein mittari yhteistyön onnistumiselle.
Prosessi
Käytämme työssämme uusinta teknologiaa ja muotoilemme prosessin sinun ehdoillasi. Kohderyhmät, kalenterit ja raportointi onnistuvat toiveidesi mukaisesti.
Ajattelu
Vaikuttava viestintä syntyy asiakasymmärryksestä. Perehdymme huolellisesti liiketoimintaasi ja kirkastamme ydinviestin asiakkaillesi.
Laatu
Sopimamme tapaamiset toteutuvat ja niistä syntyy kauppaa. Tavoittelemme aina kestävää, pitkäaikaista kumppanuutta. Laatu on tapamme erottua.
Ihmiset
Yhteyshenkilömme ovat kokeneita ja empaattisia vuorovaikutuksen ammattilaisia. Viestintämme on vaikuttavaa, kohteliasta ja asiakasta arvostavaa.
Vuorovaikutus
Kumppaninamme sinä olet tärkein! Työ etenee sinun ehdoillasi ja sinun tavoitteidesi mukaisesti. Tiedät aina, kuka sinua edustaa ja miten yhteistyö etenee.

BuukkauspalveluLISÄÄ myyntiä

KESKITÄ myyntipanokset korkean odotusarvon tapaamisiin

SELKEYTÄ myynnin johtamista

 

Laadukas buukkauspalvelu rakentuu kokemuksella

Connection Housella on vuosien kokemus ja asiantuntemus buukkauksesta. Räätälöimme palvelumallin ja toimintatavat yrityksesi tarpeiden mukaan ja aina riskittömällä hinnoittelulla. Kumppanimme ovat ihastuneet buukkauspalvelumme laatuun ja kertovat onnistumisistaan. Lue asiakastarinamme yhteistyöstämme Lääkärikeskus Pihlajalinnan ja Saunaravintola Kuuman kanssa.

 

Buukkaus vai myyntikumppanuus

Kun tarvitset muutakin kuin buukkausta, Connection House palvelee joustavasti myynnin eri osa-alueilla. Voit ulkoistaa halutessasi koko myyntiprosessin meille. Tutustu myyntikumppanuuteen Connection Housen kanssa ja ota yhteyttä.

 

 

Pyydä tarjous