Buukkauspalvelu täyttää kalenterisi tuloksellisilla tapaamisilla

Ota yhteyttä

Connection Housen buukkauspalvelu on luotettava valinta

Buukkauspalvelumme avulla myyntisi tehostuu ja lisäpotku näkyy myyntiluvuissasi. Hoidamme asiakastapaamisten sopimisen ja asiakkaan tarpeiden pohjakartoituksen puolestasi. Säästät aikaa ja teet tulosta. Lisäksi myynnin johtaminen selkeytyy. Saat meiltä käyttöösi asiantuntevat tiimin, joka edustaa yritystäsi tai palveluasi. Connection Housen buukkauspalvelu tuo mitattavia hyötyjä.

SELKEÄ HINNOITTELU JA PROSESSI

KOKENEET VUOROVAIKUTUKSEN JA MYYNNIN AMMATTILAISET

SOVIMME KORKEAN ODOTUSARVON TAPAAMISIA

Buukkaus avaa ovet myynnille

Hyvä pohjatyö asiakkaan kanssa takaa laadukkaan myyntitilanteen. Buukkauspalvelumme kokeneet ja ammattitaitoiset yhteyshenkilöt kartoittavat asiakkaan tarpeen ja jalostavat potentiaalisimmista kohteista sinulle korkean odotusarvon myyntitapaamisia. Buukkaamme sinulle laadukkaimmat tapaamiset, joista kauppaa syntyy. Saat tapaamisia riittävästi, tasaisesti ja toiveesi mukaan. Samalla yrityksellesi kertyy arvokasta tietoa kohderyhmistäsi.

Vaikuttavuus

Yhteistyömme ainoa tavoite on saada sinut onnistumaan myynnissä. Myyntieurot ovat todellinen ja tärkein mittari yhteistyön onnistumiselle.

Prosessi

Käytämme työssämme uusinta teknologiaa ja muotoilemme prosessin sinun ehdoillasi. Kohderyhmät, kalenterit ja raportointi onnistuvat toiveidesi mukaisesti.

Ajattelu

Vaikuttava viestintä syntyy asiakasymmärryksestä. Perehdymme huolellisesti liiketoimintaasi ja kirkastamme ydinviestin asiakkaillesi.

Laatu

Sopimamme tapaamiset toteutuvat ja niistä syntyy kauppaa. Tavoittelemme aina kestävää, pitkäaikaista kumppanuutta. Laatu on tapamme erottua.

Ihmiset

Yhteyshenkilömme ovat kokeneita ja empaattisia vuorovaikutuksen ammattilaisia. Viestintämme on vaikuttavaa, kohteliasta ja asiakasta arvostavaa.

Vuorovaikutus

Kumppaninamme sinä olet tärkein! Työ etenee sinun ehdoillasi ja sinun tavoitteidesi mukaisesti. Tiedät aina, kuka sinua edustaa ja miten yhteistyö etenee.

Yhteydenottolomake

Ottakaa minuun yhteyttä ja kertokaa lisää!

Lue asiakkaidemme kokemuksia buukkauksesta

Laadukas buukkauspalvelu rakentuu kokemuksella. Connection Housella on vuosien kokemus ja asiantuntemus buukkauksesta. Räätälöimme palvelumallin ja toimintatavat yrityksesi tarpeiden mukaan ja aina riskittömällä hinnoittelulla. Kumppanimme ovat ihastuneet buukkauspalvelumme laatuun ja kertovat onnistumisistaan.

Pihlajanlinna Oyj

Bookkauspalveluilla parempia tuloksia

Connection House on buukannut myyntitapaamisia sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluita tuottavalle Pihlajalinnalle vuodesta 2019 lähtien. Yhteistyö solmittiin yritys- ja yhteisöasiakkaille tarjoamien työterveyspalveluiden myynnin edistämiseksi.

Lue lisää

Saunaravintola Kuuma

Bookkauspalvelulla merkittävää kasvua

Saunaravintola Kuuma arvostaa Connection Housen palvelussa tuloksellisuutta, ilahduttavaa asiakaskokemusta ja toimivaa vuorovaikutusta. Pasi Rautanen suosittelee palvelua muillekin, koska Connection Houselta löytyy keinoja auttaa yritystä kasvamaan.

Lue lisää

Tilaa hinnasto

Lähetämme sähköpostiisi ajankohtaisen hinnastomme. Tutustu hinnoitteluumme ja pyydä meiltä tarjous! Räätälöimme palvelumallin ja käytännöt yrityksesi tarpeen mukaan ja aina riskittömällä hinnoittelulla.