Voimmeko auttaa sinua myymään enemmän?

Liidien hankinta – Magneetti – Connection House

Löytää myyntiä. Jos etsit neulaa heinäsuovasta, ota avuksesi Magneetti. Hinta: alkaen 95€ / yhteydenottopyyntö + bonus toteutuneista kaupoista.

Buukkauspalvelu – Turbiini – Connection House

Muuntaa potentiaalin kaupallisiksi tapaamisiksi. Valitse Turbiini ja tapaa päättäjiä, jotka odottavat keskustelua kanssasi. Hinta: alkaen 149€ / toteutunut tapaaminen.

Markkinakartoitus – Generaattori – Connection House

Kaupallinen markkinakartoitus, joka löytää oikeat päättäjät, tunnistaa ostosignaalit ja herättää asiakkaiden kiinnostuksen. Hinta 7,90€-49,90€ / kartoitus.

Hinnat ALV 0%

Ei kiinteitä kuluja tai aloitusmaksuja

Palvelumme on hinnoiteltu tulosperusteisesti. Maksat vain tuloksista. Kaikkien palveluidemme määrää, laatua ja vaikuttavuutta on helppo mitata.

Seulotut kohderyhmät sisältyvät hintaan

Oikeat ihmiset pitää tavoittaa oikeaan aikaan, tavalla jota ihminen arvostaa. Jalostamme kohderyhmistä yhteydenottopyyntöjä, tapaamisia, markkinatietoa ja myyntiä. Kohderyhmien laatiminen sisältyy hintaan. Kuluttajat, yritykset, pienyrittäjät, taloyhtiöt, julkinen sektori – me löydämme potentiaaliset asiakkaasi.

Sisältöanalyysi ja räätälöidyt konseptit

Haluatko kuulostaa perinteiseltä puhelinmyyjältä? Emme mekään. Uskomme vuorovaikutteiseen ja asiakaslähtöiseen toimintatapaan. Räätälöimme viestisi tilannekohtaisesti. Asiantuntijamme keskustelevat luontevasti ja kohteliaasti kohdattujen ihmisten kanssa. Vuorovaikutus ei synny paperista lukemalla. Henkilöstön valmennus ja asiakaskohtainen räätälöinti sisältyvät luonnollisesti palveluun.

Alhainen kriittinen piste ja korkea ROI

Ainoa tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme myymään enemmän. Olemme hioneet palvelumme hyvään iskuun. Tästä syystä asiakkaamme saavat riskittömälle sijoitukselleen ilmiömäisen tuoton.

Tehokas teknologia ja tyylikäs raportointi

Käytössämme on ajan mukaiset CRM- ja puhelujärjestelmät, jotka mahdollistavat erinomaisen suoritemäärän, tarkan raportoinnin ja tehokkaan työn johtamisen. Luomme käyttöösi informatiiviset raportit ja autamme tulosten analysoimisessa. Laadukas raportointi helpottaa myynnin johtamista ja parantaa työn mitattavuutta.

Ammattilaiset antavat yrityksellesi äänen

Uskomme aidosti, että iloinen ja hyvinvoiva ihminen on paras edustaja yrityksellesi. Sijoitamme jokaisen asiantuntijamme osaamisen kehittämiseen tuhansia euroja vuodessa. Talon sisäisten valmennusohjelmien ja kumppaneiden tarjoaman ajankohtaiskoulutuksen lisäksi hyödynnämme verkostomme asiantuntijoita esimerkiksi äänenkäytön, myynnin psykologian ja itsetuntemuksen kehittämiseen.