Vaikuttavia yhteyksiä ammattilaiselta ammattilaiselle

Pyydä tarjous

Palvelumme

Tutustu palveluihimme ja kysy lisää, niin räätälöidään yrityksellesi sopiva ratkaisu!

BUUKKAUSPALVELU

Markkinoiden vaikuttavin tapaamisten sopiminen. Sisältää aina myös kohderyhmien kontaktilistat, kampanjasuunnittelun ja pohjakartoitukset.

Connection Housen buukkauspalvelu on varma valinta, kun haluat kalenterin täyteen laadukkaita myyntitapaamisia. Hoidamme tapaamisten sopimisen ja asiakkaan tarpeiden pohjakartoituksen puolestasi kokemuksella ja ammattitaidolla.

Lue lisää

KETTERÄ MARKKINATUTKIMUS

Haastattelemme kohderyhmäsi ihmiset henkilökohtaisesti, etsimme kiinnostavimman tiedon ja tunnistamme potentiaalisimmat asiakkaat. Halutessasi jalostamme löydetyistä kontakteista lämpimiä myyntiliidejä.

Valitse ketterä markkinatutkimuksemme, kun tavoittelet uusia kohderyhmiä tai kaipaat tietoa markkinoistasi pintaa syvemmältä. Meiltä saat koko paketin suunnittelusta tulosten analyysiin ja jatkosuunnitteluun.

Lue lisää

KUUNTELEVA ASIAKASKYSELY

Suositut asiakaskyselymme tehdään henkilökohtaisesti puhelimitse ja räätälöidään yrityksellesi sopivaksi. Teemme vaikutuksen asiakkaisiin empaattisella ja ammattimaisella puheella.

Otamme yrityksesi puhetavan ja brändin aina huomioon. Saat syväluotaavaa tietoa asiakkaistasi kätevästi raportoituna. Kasvata asiakasymmärrystäsi, joka on kaiken hyvän liiketoiminnan pohja.

Lue lisää

MYYNNIN ULKOISTUS

Myynnin ja vuorovaikutuksen ammattilaiset palveluksessasi.

  • Myyntikumppanuudet kokemuksella
  • Myynnin pilotointi uusille tuotteille ja palveluille
  • Lisävoimaa kampanjoihin ja sesonkeihin

Connection House on luotettava kumppaniyritys hoitamaan myyntiäsi. Olemme jatkuva vahvistus myyntijoukkeessasi tai tuomme lisävoimaa kampanjoihin ja sesonkeihin. Pilotoimme myyntisi kannattavuutta oikeilla asiakkailla. Testaamme uuden palvelusi tai tuotteesi kysynnän ammattitaidolla ja löydämme signaalit, joilla saadaan myyntisi kasvuun.

Lue lisää