Asiakastarinat – kokemuksia yhteistyöstä

Vesilahden kunta

Kartoituskysely kunnan yrittäjille kirkasti elinkeinostrategian suunnittelua

Kun Vesilahden kunnalla oli edessä elinkeinostrategian päivitys, halusi kunnan työryhmä ja kehitysjohtaja Timo Haapaniemi kuulla suoraan Vesilahden yrittäjiltä, millaisia odotuksia ja tarpeita vesilahtelaisilla yrityksillä tällä hetkellä on. Connection House haastatteli 40 vesilahtelaista yrittäjää henkilökohtaisesti puhelimitse.

Lindström Oy

Tapaamisten buukkaus toi ostajaryntäyksen kahdessa päivässä

Lindström Oy:n tuorein myyntikampanja Connection Housen kanssa on b2b palvelun uudistuksen lanseeraus. Tällä kertaa lanseerataan Lindströmin vaikuttavia designmattoja. Ne luovat asiakkaiden toimitiloihin erilaisia tunnelmia muotojen ja värien avulla.

Elisa Oyj

Muutoskykyinen myyntikumppani

Tietoliikennepalveluita ja digitaalisia ratkaisuja tarjoava Elisa on Connection Housen pitkäaikainen asiakas. Vuonna 2006 aloitetun yhteistyön sisältö on elänyt vuosien varrella, Elisan koko ajan kehittyvää liiketoimintaa myötäillen.

Yrittäjäkassa

Riskitöntä uusasiakashankintaa

Yrittäjille työttömyysturvaa tarjoava Yrittäjäkassa on ollut Connection Housen asiakkaana jo 15 vuoden ajan. Connection Housella on tärkeä rooli Yrittäjäkassan uusien jäsenten hankkimisessa sekä yrittäjien neuvomisessa työttömyysturva-asioihin liittyen. Erityisesti meneillään oleva korona-aika on herättänyt yrittäjissä huolta ja kysymyksiä, missä Yrittäjäkassa on halunnut olla heidän tukenaan.

Helsingin seudun kauppakamari

Korkealaatuista jäsentyötä

Yritysten menestymistä edistävä Helsingin seudun kauppakamari on luottanut Connection Housen myyntiosaamiseen jo 14 vuoden ajan. Yhteistyö pitää sisällään uusien jäsenten hankintaa, olemassa olevien jäsenten huolenpitoa sekä jäseniä hyödyttävien palveluiden myyntiä.

Klinkmann Oy

Yhteen hioutuneet kumppanit

Digitaalisen automaation ja sähkönjakelun ratkaisuja tarjoavan Klinkmannin ja Connection Housen yhteistyö alkoi vuonna 2020, ja kumppaneista on tämän jälkeen hioutunut tiivis parivaljakko.

Talenom Oyj

Asiakaskysely saavutti tavoitteet

”Minulla on hyvät kokemukset Connection Housesta. Heidän toimintansa lähtee asiakkaan tarpeista”, Talenomin rahoituspalveluista vastaava Eero Kallio kiittää. Asiakaskysely saavutti sille asetetut tavoitteet ja aktiivinen työote ilahdutti.

Saunaravintola Kuuma

Buukkauspalvelulla merkittävää kasvua

Saunaravintola Kuuma arvostaa Connection Housen palvelussa tuloksellisuutta, ilahduttavaa asiakaskokemusta ja toimivaa vuorovaikutusta. Pasi Rautanen suosittelee palvelua muillekin, koska Connection Houselta löytyy keinoja auttaa yritystä kasvamaan.

Pihlajalinna Oyj

Buukkauspalvelulla parempia tuloksia

Connection House on buukannut myyntitapaamisia sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluita tuottavalle Pihlajalinnalle vuodesta 2019 lähtien. Yhteistyö solmittiin yritys- ja yhteisöasiakkaille tarjoamien työterveyspalveluiden myynnin edistämiseksi.