Ketterä markkinatutkimus paljastaa kohderyhmäsi todelliset tarpeet

Ota yhteyttä

Oletko tuomassa markkinoille uutta palvelua tai harkitsetko uutta kohderyhmää myyntiin? Tai onko edessäsi päätös, johon tarvitset varmuutta? Connection Housen toteuttaman kartoituskyselyn avulla saat oleellista markkinadataa potentiaalisten asiakkaidesi kertomana. Räätälöimme tarpeeseesi kevyen markkinatutkimuksen, jossa etsitään vastaukset liiketoimintasi kannalta oleellisiin kysymyksiin. Tulevaisuuden asiakaskokemus syntyy päätöksistä, jotka teet tänään.

Ymmärrä kohderyhmääsi ja myy enemmän

Asiakaskunnan tarpeet ja odotukset selviävät kysymällä. Connection House tekee ketterät markkinatutkimukset ja markkinakartoitukset, jotka pureutuvat pintaa syvemmälle. Haastattelemme kohderyhmäsi ihmiset henkilökohtaisesti, etsimme kiinnostavimman tiedon ja tunnistamme potentiaalisimmat ostajat ratkaisullesi tai tuotteellesi. Tulosten avulla kohdennat myýntiä ja markkinointia paremmin, vakuutat rahoittajasi ja löydät uudenlaisia tapoja viestiä potentiaalisimmille asiakkaillesi.

Kohderyhmäsuunnittelu

Markkinakartoituksen kohderyhmän valinta vaikuttaa merkittävästi lopputulokseen. Suunnittelemme kohdeyhmän tavoitteidesi mukaisesti.

Pintaa syvemmälle

Fiksuilla kysymyksillä saadaan selville kohderyhmän todelliset tarpeet ja odotukset. Suunnitelemme kysymykset kartoituksen tavoitteiden pohjalta.

Empaattiset haastattelijat

Ihmisten kohtaaminen puhelimessa vaatii positiivista energiaa, empatiaa ja vuorovaikutustaitoja. Kokeneet ammattilaiset hoitavat homman tyylillä.

Sinulle räätälöity

Yksi tapa ei sovi kaikille. Me teemme markkinakartoituksen aina tarpeidesi mukaisesti. Sinä määrittelet tavoitteet – me suunnittelemme ja toteutamme.

Analyysi ja johtopäätökset

Saat asiantuntijoiltamme selkeän yhteenvedon ja näkemyksen siitä, mitä vastauksista voi päätellä, ja mitä kannattaa tehdä seuraavaksi.

Avaimet käteen

Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Hoidamme suunnittelun, kartoitukset ja tulosten dokumentoinnin. Kerro meille, mitä haluat tietää – me hoidamme loput!

Yhteydenottolomake

Ottakaa minuun yhteyttä ja kertokaa lisää!

Hyödynnä markkinakartoituksen rahoituksessa innovaatioseteli

Business Finlandin innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Lukuisat yritykset hyödyntävät innovaatiosetelirahoitusta juuri kevyen markkinatutkimuksen tai markkinakartoituksen tekemiseen. Jos sinulla on uusi tuote- tai palveluidea, jolla on kansainvälistä kasvupotentiaalia, voit saada Business Finlandin rahoittaman innovaatiosetelin. Rahoituksen suuruus on 4500e + alv 24% ja omavastuuosuus 1500e + alv 24%, eli yhteensä 6000e + alv 24%. Lue lisää innovaatiosetelistä Business Finlandin sivulta.

Lue artikkeli markkinatutkimusten eroista
ja tutustu hinnoitteluumme

Markkinatutkimusten hinnat ja tarjonta

Markkinatutkimukset – hinnat ja tarjonta

Markkinoilla on karkeasti linjaten kahden hintaisia markkinatutkimuksia. Lisäksi tarjontaa täydentävät myynnilliset markkinakartoitukset, joita ei pidä sekoittaa kuntien teettämiin hankintalain edellyttämiin markkinakartoituksiin. Yrityksen kannattaakin punnita, millainen markkinatutkimus on omaan tarkoitukseen sopivin.

Lue artikkeli

Tilaa hinnasto

Lähetämme sähköpostiisi ajankohtaisen ketteriä markkinatutkimuksia ja erilaisia kartoituksia koskevan hinnastomme. Tutustu hinnoitteluumme ja pyydä meiltä tarjous! Räätälöimme palvelumallin ja käytännöt yrityksesi tarpeen mukaan ja aina riskittömällä hinnoittelulla.