Liity ammattilaisten joukkoon

Rekrytointi

 

Account Manager Elisan tiimiin

Connection House Oy on Tampereella ja Turussa toimiva Elisan Platinum tason kumppani. Yritysten välinen kumppanuus on jatkunut jo 16 vuotta. Elisan kumppanuustiimissä työskentelee yhteensä 10 henkilöä, joista 7 työskentelee Tampereella Hatanpään valtatiellä sijaitsevissa Connection Housen tiloissa. Connection House työllistää yhteensä 50 henkilöä.

Etsimme Pirkanmaan alueelle aktiivista ja nälkäistä b-to-b myynnin ammattilaista Account Managerin tehtävään.

Tehtäväsi on hoitaa sinulle Elisan toimesta nimettyjä yritysasiakkaita. Asiakaskuntaasi kuuluvat Pirkanmaan 20-250 henkilöä työllistävät yritysasiakkaat, joista vastaat itsenäisesti. Toimenkuvaasi kuuluu Elisan olemassa olevien asiakkuuksien ylläpito sekä uusasiakashankinta. Tehtäväsi on pitää aktiivisesti yhteyttä oman asiakassalkkusi yrityksiin asiakaskäynnein sekä puhelimitse.

Toimit siis päivittäin aktiivisesti asiakasrajapinnassa. Sinulla on kyky löytää yhteistyöneuvotteluissa oikeita ratkaisuja asiakkaiden eri tarpeisiin. Tehtäväsi on auttaa yritysten arkea tämän päivän moderneilla IT- ja digiratkaisuilla ja osaatkin löytää ja tarjota oikeat palvelut kunkin yrityksen liiketoiminnan tueksi.

Tarvittaessa sinulle sovitaan työsi tueksi valmiita asiakastapaamisia.

Edellytämme sinulta operaattorialan tuntemusta, kokemusta ja näyttöjä tavoitteellisesta myyntityöstä. Sinulla on polte oppia uutta sekä myynnistä että myymistäsi palveluista. Osaat toimia luontevasti ja vakuuttavasti asiakastyön vaihtelevissa tilanteissa. Luonteeltasi olet periksiantamaton, oma-aloitteinen, itsenäinen ja motivoidut myynnillisistä haasteista.

Työsopimus solmitaan Connection Housen kanssa.

Täytä hakulomake osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1399

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä arkisin klo 8-16  Alen Consulting Oy:n myyntipäällikkö Tuija Toloselta, p. 044 740 4501.

 

Avoin hakemus,

Yhteyshenkilö B2B-kontaktityöhön

Ratkaisemme kumppaneidemme myyntiin, buukkaukseen ja markkinakartoitukseen liittyviä haasteita. Työssä kohtaat kumppaneidemme nykyisiä ja tulevia asiakkaita. Kumppanimme toimivat mm. tietoliikennealalla, työterveyspalveluissa, rahoitussektorilla ja muilla B2B-toimialoilla.

Etsimme osaajia neljään erilaiseen työtehtävään

1) Ajanvaraus ja esimarkkinointi:

Olet yhteydessä yritysasiakkaisiin ja kartoitat kiinnostusta päämiehen palvelulle. Tarjoat mahdollisuuden kuulla asiasta tarkemmin asiantuntijalta. Työsi muodostaa perustan myynti- tai jäsenhankintatapahtumalle.

2) Tapaamisten sopiminen:

Kartoitat tarpeen edustamallesi palvelulle ja sovit asiakkaalle ja asiantuntijalle palaveriajan. Työn tavoitteena on luoda kumppanimme myynnille uusia myyntimahdollisuuksia.

3) Kartoitukset ja kyselyt:

Haastattelet ja dokumentoit yrityspäättäjän vastaukset annetun toimeksiannon mukaisesti. Työn tarkoituksena on kartoittaa markkinasta kumppaniamme kiinnostavaa tietoa ja tunnistaa myyntimahdollisuuksia.

4) Myyntityö:

Neuvottelet yritysasiakkaiden kanssa ja ratkaiset heidän tarpeitaan kumppaneidemme ratkaisuilla.

 

Työ sopii sinulle, jos pidät monipuolisesta työstä ja haluat kehittyä myynnin, asiakashankinnan ja -kokemuksen huippuosaajaksi. Aikaisempi kokemus myyntityöstä, tapaamisten sopimisesta, puhelinhaastattelutyöstä tai asiakaspalvelusta on eduksi. Arvostamme myös nykyaikaisia tietoteknisiä valmiuksia ja halua oppia uusia taitoja.

Maksamme kilpailukykyisen palkan, jonka muodostumiseen voit itse vaikuttaa ahkeruudella ja oman osaamisen kehittämisellä. Kuuden ensimmäisen kuukauden ajalta minimipalkkasi on 15,00 € / h.

Työsuhde alkaa seitsemän päivän mittaisella perehdytysjaksolla, joka antaa hyvät valmiudet työn aloittamiseen. Sisällöllisen asiantuntemuksen lisäksi saat rautaisannoksen nykyaikaista vuorovaikutus- ja myyntivalmennusta työsi tueksi.

Henkilöstömme nauttii rennon työilmapiirin ja hyvän palkan lisäksi monista eduista, kuten kattava työterveys, sairausturvavakuutus, liikunta- tai kulttuurisetelit, PT- ja hierontaetu, välipalahedelmät ja työsuhdematkalippu. Uskomme, että hyvinvoiva ja työstään nauttiva ihminen tekee myös parasta tulosta.

 

Täytä hakulomake alla tai lähetä vapaamuotoinen hakemus rekrytointi@connectionhouse.fi

Lisätietoja työtehtävistä antaa
Juha Raittila
050 1439

 

Connection Housen B2B yhteyshenkilötiimi koostuu tavoitteellisen vuorovaikutuksen ammattilaisista. Ratkaisemme kumppaneidemme myyntiin ja asiakaskokemukseen liittyviä haasteita. Työkulttuurissamme korostuvat kumppanuus, ammattilaisuus, asiakaslähtöisyys, vaikuttavuus ja avoimuus.

Katso video YouTubessa

Tutustu tekijöihimme

Tarja

Kokemus tuo varmuutta. Arvostan asiakkaiden aikaa ja haluankin palvella heitä rohkeasti ja päättäväisesti. Minulle on ensiarvoisen tärkeää, että meihin ammattilaisiin luotetaan. Työtä saa tehdä omien kykyjen mukaan ilman että jonkun tarvitsee vahtia selän takana. Mielestäni työkulttuurissamme toteutuu vapaus ja luottamus.

Tuija

Tuhansien asiakaskohtaamisten kokemus ja parhaiden käytänteiden jakaminen kollegoiden kesken tekee meistä vahvan myyntikumppanin. Oma vahvuuteni myyntityössä on kiinnostus asiakkaan tarpeiden ratkaisemiseen ja luottamuksen rakentaminen. Työnantajalle erityiskiitos kattavasta työterveyspalvelusta ja sairausturvavakuutuksesta!

Erja

Kolmenkymmenen vuoden kenttämyyntikokemuksen jälkeen kilometrit tulivat täyteen ja päätin siirtyä Connection Housen palvelukseen. Asiakaslähtöisyys, tilannetaju ja ammattitaito auttavat erottumaan massasta. Yrityksen koulutukset ovat tuoneet paljon uutta kokeneellekin tekijälle. Arvostan sitä, että myös esimiehet kehittävät itseään ja työn tekemiseen tuodaan tuoreita näkökulmia.

Anne

Jokainen päivä on erilainen ja täynnä kohtaamisia erilaisten ihmisten kanssa. 30 vuoden myyntikokemuksen perusteella olen tunnistanut omiksi vahvuuksikseni luonnollisuuden ja tehokkuuden. Connection Housessa arvostan joustavuutta ja hyviä työolosuhteita. Monet työergonomiaan tehdyt satsaukset ja työhyvinvointia tukevat edut kertovat arvostuksesta työntekijöitä kohtaan.

Merja

Ahkeruuden lisäksi asiakkaan kuunteleminen ja empatia ovat avainasioita työssä menestymisessä. Connection Housen kulttuuri on kokemukseni mukaan avoin ja joustava. Työntekijää kuunnellaan ja kokemuksia jaetaan avoimeisti työkavereiden lisäksi johdon kesken. Erilaiset elämäntilanteet otetaan hienosti huomioon. Joustoa löytyy tilanteen ja tarpeen mukaan!

Antti

Myyntityö on tavoitteellista ja määrätietoista tekemistä. Vuorovaikutustaidot ja niiden jatkuva kehittäminen auttavat todella paljon työssä onnistumisessa. Päädyin Connection Houselle muutama vuosi sitten ja olen todennut, että Connection House on hyvä työpaikka. Henkilöstön vähäinen vaihtuvuus kertoo mielestäni paljon yrityksen kulttuurista ja fiiliksestä!

Sinä?

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä arvostettujen ja tunnettujen kumppaneidemme parissa?

Täytä alla oleva työhakemus tai lähetä vapaamuotoinen hakemus:

Työhakemus