Liity ammattilaisten joukkoon

Rekrytointi

Lähetä avoin hakemus

 

Yhteyshenkilö ajanvaraus- ja kartoitustyöhön

Oletko aktiivinen ja vuorovaikutustaitoinen ihminen? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä yrittäjien ja yrityspäättäjien parissa? Oletko sinä uusi yhteyshenkilömme ajanvaraus- ja kartoitustyöhön?

Palvelet järjestö- ja yritysasiakkaitamme. Työ tapahtuu puhelimitse ja sisältää kolmenlaisia työtehtäviä:

1) Ajanvaraus ja esimarkkinointi:

Olet yhteydessä asiakkaisiin ja kartoitat kiinnostusta päämiehen palvelulle.  Tarjoat mahdollisuuden kuulla asiasta tarkemmin asiantuntijalta. Työsi muodostaa perustan myynti- tai jäsenhankintatapahtumalle.

2) Huolenpito- ja aktivointikontaktit:

Olet yhteydessä järjestöjen jäsenyrityksiin tai kumppaneidemme nykyisiin asiakkaisiin. Päivität yhteystiedot ajan tasalle ja muistutat uusista palveluista ja eduista. Työhön kuuluu myös palautteen keräämistä ja uusien palveluiden markkinointia.

3) Tapaamisten sopiminen:

Kartoitat asiakkaan tarpeen edustamallesi palvelulle ja sovit asiakkaalle ja asiantuntijalle tapaamisajan.

 

Työ sopii sinulle, jos pidät monipuolisesta työstä ja haluat kehittyä asiakashankinnan ja -kokemuksen huippuosaajaksi. Aikaisempi kokemus tapaamisten sopimisesta, puhelinhaastattelutyöstä tai asiakaspalvelusta on eduksi.

Maksamme kilpailukykyisen palkan, jonka muodostumiseen voit itse vaikuttaa ahkeralla työllä ja omalla osaamisellasi (pohja+provisio). Kahden ensimmäisen kuukauden ajalta maksamme takuupalkan.

Henkilöstömme nauttii rennon työilmapiirin ja hyvän palkan lisäksi monista eduista, kuten kattava työterveys, sairausturvavakuutus, liikunta- tai kulttuurisetelit, Personal Trainer- ja hierontaetu, välipalahedelmät ja työsuhdematkalippu. Uskomme, että hyvinvoiva ja työstään nauttiva ihminen tekee myös parasta tulosta.

Otamme vastaan avoimia hakemuksia.

Täytä hakulomake alla tai lähetä vapaamuotoinen hakemus rekrytointi@connectionhouse.fi

Lisätietoja työtehtävistä antaa
Juha Raittila
050 1439

Connection Housen B2B yhteyshenkilötiimi koostuu tavoitteellisen vuorovaikutuksen ammattilaisista. Ratkaisemme kumppaneidemme myyntiin ja asiakaskokemukseen liittyviä haasteita. Työkulttuurissamme korostuvat kumppanuus, ammattilaisuus, asiakaslähtöisyys, vaikuttavuus ja avoimuus.

Katso video YouTubessa

Tutustu tekijöihimme

Tarja

Kokemus tuo varmuutta. Arvostan asiakkaiden aikaa ja haluankin palvella heitä rohkeasti ja päättäväisesti. Minulle on ensiarvoisen tärkeää, että meihin ammattilaisiin luotetaan. Työtä saa tehdä omien kykyjen mukaan ilman että jonkun tarvitsee vahtia selän takana. Mielestäni työkulttuurissamme toteutuu vapaus ja luottamus.

Tuija

Tuhansien asiakaskohtaamisten kokemus ja parhaiden käytänteiden jakaminen kollegoiden kesken tekee meistä vahvan myyntikumppanin. Oma vahvuuteni myyntityössä on kiinnostus asiakkaan tarpeiden ratkaisemiseen ja luottamuksen rakentaminen. Työnantajalle erityiskiitos kattavasta työterveyspalvelusta ja sairausturvavakuutuksesta!

Erja

Kolmenkymmenen vuoden kenttämyyntikokemuksen jälkeen kilometrit tulivat täyteen ja päätin siirtyä Connection Housen palvelukseen. Asiakaslähtöisyys, tilannetaju ja ammattitaito auttavat erottumaan massasta. Yrityksen koulutukset ovat tuoneet paljon uutta kokeneellekin tekijälle. Arvostan sitä, että myös esimiehet kehittävät itseään ja työn tekemiseen tuodaan tuoreita näkökulmia.

Merja

Ahkeruuden lisäksi asiakkaan kuunteleminen ja empatia ovat avainasioita työssä menestymisessä. Connection Housen kulttuuri on kokemukseni mukaan avoin ja joustava. Työntekijää kuunnellaan ja kokemuksia jaetaan avoimeisti työkavereiden lisäksi johdon kesken. Erilaiset elämäntilanteet otetaan hienosti huomioon. Joustoa löytyy tilanteen ja tarpeen mukaan!

Antti

Myyntityö on tavoitteellista ja määrätietoista tekemistä. Vuorovaikutustaidot ja niiden jatkuva kehittäminen auttavat todella paljon työssä onnistumisessa. Päädyin Connection Houselle muutama vuosi sitten ja olen todennut, että Connection House on hyvä työpaikka. Henkilöstön vähäinen vaihtuvuus kertoo mielestäni paljon yrityksen kulttuurista ja fiiliksestä!

Sinä?

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä arvostettujen ja tunnettujen kumppaneidemme parissa?

Täytä alla oleva työhakemus tai lähetä vapaamuotoinen hakemus:

Työhakemus

 

Työhakemus

Name(Pakollinen)
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 2 MB.