6.11.2018

Rekrytoimme uusia yhteyshenkilöitä – tarjolla neljä erilaista työnkuvaa

Connection House Oy etsii joukkoonsa uusia kykyjä. Tarjolla on neljä kiinnostavaa ja erilaista yhteyshenkilön tehtävää. Kaikissa tehtävissä tarvitaan reipasta asennetta ja ammattimaista työotetta, mutta tarkemmat vaatimukset osaamisen, kokemuksen ja motivaation osalta eroavat.

"Tarvitsemme nyt osaajia kasvumme tueksi koko rintamalla. Työnhakijalle tämä tarkoittaa poikkeuksellisen laajaa vapautta valita juuri itselleen sopiva tehtävä. Jos vuorovaikutteinen asiakaspalvelu ja myyntityö fiksujen kumppaneiden parissa kiinnostaa, kannattaa tarttua toimeen", kehitysjohtaja Ilari Järvinen kannustaa. 

"Olemme perinteisesti rekrytoineet uusia tekijöitä 2-3 kertaa vuodessa tilanteen mukaisesti. Nyt palveluidemme kysyntä ja kumppaneidemme tarve ylittää suunnitellun henkilöstömäärän. Keskitämmekin nyt voimamme suurempaan rekrytointiin", Järvinen jatkaa.

Connection House Oy tarjoaa merkityksellistä myyntityötä elinkeinoelämän järjestöjen ja fiksujen yritysten parissa. Tutustu työtehtäviin ja jätä hakemus. Haastattelut alkavat marraskuun puolivälissä ja paikat täytetään sopivien ihmisten löydyttyä. 

Lisätietoa työtehtävistä: www.connectionhouse.fi/rekrytointi

Ilari Järvinen 050 555 2637

   Takaisin uutisiin