7.2.2020

Avoin työpaikka ajanvaraus- ja kartoitustyöhössä

Oletko aktiivinen ja vuorovaikutustaitoinen ihminen? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä yrittäjien ja yrityspäättäjien parissa? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työtehtävän. Perehdytys alkaa 24.2.2020.

Yhteyshenkilö ajanvaraus- ja kartoitustyöhön

Palvelet järjestö- ja yritysasiakkaitamme. Työ tapahtuu puhelimitse ja sisältää kolmenlaisia työtehtäviä.

  • Ajanvaraus / esimarkkinointi: Olet yhteydessä asiakkaisiin ja kartoitat kiinnostusta päämiehen palvelulle.  Tarjoat mahdollisuuden kuulla asiasta tarkemmin asiantuntijalta. Työsi muodostaa perustan myynti- tai jäsenhankintatapahtumalle.
  • Huolenpito- ja aktivointikontaktit: Olet yhteydessä järjestöjen jäsenyrityksiin tai kumppaneidemme nykyisiin asiakkaisiin. Päivität yhteystiedot ajan tasalle ja muistutat uusista palveluista ja eduista. Työhön kuuluu myös palautteen keräämistä ja laajempia haastatteluja.
  • Tapaamisten sopiminen: Kartoitat asiakkaan tarpeen edustamallesi palvelulle ja sovit asiakkaalle ja asiantuntijalle tapaamisajan.

Työ sopii sinulle, jos pidät monipuolisesta työstä ja haluat kehittyä asiakashankinnan ja -kokemuksen huippuosaajaksi. Aikaisempi kokemus tapaamisten sopimisesta, haastattelutyöstä tai asiakaspalvelusta on eduksi.

Maksamme kilpailukykyisen palkan, jonka muodostumiseen voit itse vaikuttaa ahkeruudella ja omalla osaamisellasi (pohja+provisio). Kahden ensimmäisen kuukauden ajalta maksamme takuupalkan 1800 € kuukaudessa. Tavoiteansiosi on 2250-2500 € / kk,

Työsuhde alkaa 24.2.2020 noin viikon mittaisella perehdytysjaksolla, joka antaa hyvät valmiudet työn aloittamiseen. Sisällöllisen asiantuntemuksen lisäksi saat rautaisannoksen nykyaikaista vuorovaikutus- ja myyntivalmennusta työsi tueksi.

Henkilöstömme nauttii rennon työilmapiirin ja hyvän palkan lisäksi monista eduista, kuten kattava työterveys, sairausturvavakuutus, liikunta- tai kulttuurisetelit, hierontaetu, välipalahedelmät ja työsuhdematkalippu. Uskomme, että hyvinvoiva ja työstään nauttiva ihminen tekee myös parasta tulosta.

Täytä hakulomake tai lähetä vapaamuotoinen hakemus

Lisätietoja työtehtävistä antaa Ilari Järvinen 050 555 2637.  Takaisin uutisiin