Liity ammattilaisten joukkoon

Connection Housen tiimi koostuu tavoitteellisen vuorovaikutuksen ammattilaisista. Ratkaisemme kumppaneidemme myyntiin ja asiakaskokemukseen liittyviä haasteita. Työkulttuurissamme korostuvat kumppanuus, ammattilaisuus, asiakaslähtöisyys, vaikuttavuus ja avoimuus.

Tekijät & Rekrytointi

Yhteyshenkilö B2B-kontaktityöhön

Ratkaisemme kumppaneidemme myyntiin, buukkaukseen ja markkinakartoitukseen liittyviä haasteita. Työssä kohtaat kumppaneidemme nykyisiä ja tulevia asiakkaita. Kumppanimme toimivat mm. tietoliikennealalla, työterveyspalveluissa, rahoitussektorilla ja muilla B2B-toimialoilla. Etsimme nyt osaajia neljään erilaiseen työtehtävään

1) Ajanvaraus ja esimarkkinointi: Olet yhteydessä yritysasiakkaisiin ja kartoitat kiinnostusta päämiehen palvelulle. Tarjoat mahdollisuuden kuulla asiasta tarkemmin asiantuntijalta. Työsi muodostaa perustan myynti- tai jäsenhankintatapahtumalle.

2) Tapaamisten sopiminen: Kartoitat tarpeen edustamallesi palvelulle ja sovit asiakkaalle ja asiantuntijalle palaveriajan. Työn tavoitteena on luoda kumppanimme myynnille uusia myyntimahdollisuuksia.

3) Kartoitukset ja kyselyt: Haastattelet ja dokumentoit yrityspäättäjän vastaukset annetun toimeksiannon mukaisesti. Työn tarkoituksena on kartoittaa markkinasta kumppaniamme kiinnostavaa tietoa ja tunnistaa myyntimahdollisuuksia.

4) Myyntityö: Neuvottelet yritysasiakkaiden kanssa ja ratkaiset heidän tarpeitaan kumppaneidemme ratkaisuilla

Työ sopii sinulle, jos pidät monipuolisesta työstä ja haluat kehittyä myynnin, asiakashankinnan ja -kokemuksen huippuosaajaksi. Aikaisempi kokemus myyntityöstä, tapaamisten sopimisesta, puhelinhaastattelutyöstä tai asiakaspalvelusta on eduksi. Arvostamme myös nykyaikaisia tietoteknisiä valmiuksia ja halua oppia uusia taitoja.

Maksamme kilpailukykyisen palkan, jonka muodostumiseen voit itse vaikuttaa ahkeruudella ja oman osaamisen kehittämisellä. Kuuden ensimmäisen kuukauden ajalta minimipalkkasi on 15,00 € / h.

Työsuhde alkaa seitsemän päivän mittaisella perehdytysjaksolla, joka antaa hyvät valmiudet työn aloittamiseen. Sisällöllisen asiantuntemuksen lisäksi saat rautaisannoksen nykyaikaista vuorovaikutus- ja myyntivalmennusta työsi tueksi.

Henkilöstömme nauttii rennon työilmapiirin ja hyvän palkan lisäksi monista eduista, kuten kattava työterveys, sairausturvavakuutus, liikunta- tai kulttuurisetelit, Personal Trainer- ja hierontaetu, välipalahedelmät ja työsuhdematkalippu. Uskomme, että hyvinvoiva ja työstään nauttiva ihminen tekee myös parasta tulosta.

Täytä hakulomake alla tai lähetä vapaamuotoinen hakemus

Lisätietoja työtehtävistä antaa Juha Raittila, puh: 050 1439.

Tarja

Tarja

Kokemus tuo varmuutta. Arvostan asiakkaiden aikaa ja haluankin palvella heitä rohkeasti ja päättäväisesti. Minulle on ensiarvoisen tärkeää, että meihin ammattilaisiin luotetaan. Työtä saa tehdä omien kykyjen mukaan ilman että jonkun tarvitsee vahtia selän takana. Mielestäni työkulttuurissamme toteutuu vapaus ja luottamus.

Marko

Marko

Asiakastyössä tärkeintä on yhteisymmärryksen löytäminen ja asiakkaan kunnioittaminen tilanteessa kuin tilanteessa. Kattavan koulutuksen ja perehdytyksen avulla työhön pääsi hyvin kiinni ja kehittyminen työn aikana on ollut jatkuvaa. Jokainen päivä opettaa jotain uutta! Hyvä työporukka ja mukavat, pitkäaikaiset työkaverit ovat myös tärkeitä arjessa.

Tuija

Tuija

Tuhansien asiakaskohtaamisten kokemus ja parhaiden käytänteiden jakaminen kollegoiden kesken tekee meistä vahvan myyntikumppanin. Oma vahvuuteni myyntityössä on kiinnostus asiakkaan tarpeiden ratkaisemiseen ja luottamuksen rakentaminen. Työnantajalle erityiskiitos kattavasta työterveyspalvelusta ja sairausturvavakuutuksesta!

Erja

Erja

Kolmenkymmenen vuoden kenttämyyntikokemuksen jälkeen kilometrit tulivat täyteen ja päätin siirtyä Connection Housen palvelukseen. Asiakaslähtöisyys, tilannetaju ja ammattitaito auttavat erottumaan massasta. Yrityksen koulutukset ovat tuoneet paljon uutta kokeneellekin tekijälle. Arvostan sitä, että myös esimiehet kehittävät itseään ja työn tekemiseen tuodaan tuoreita näkökulmia.

Anne

Anne

Jokainen päivä on erilainen ja täynnä kohtaamisia erilaisten ihmisten kanssa. 30 vuoden myyntikokemuksen perusteella olen tunnistanut omiksi vahvuuksikseni luonnollisuuden ja tehokkuuden. Connection Housessa arvostan joustavuutta ja hyviä työolosuhteita. Monet työergonomiaan tehdyt satsaukset ja työhyvinvointia tukevat edut kertovat arvostuksesta työntekijöitä kohtaan.

Merja

Merja

Ahkeruuden lisäksi asiakkaan kuunteleminen ja empatia ovat avainasioita työssä menestymisessä. Connection Housen kulttuuri on kokemukseni mukaan avoin ja joustava. Työntekijää kuunnellaan ja kokemuksia jaetaan avoimeisti työkavereiden lisäksi johdon kesken. Erilaiset elämäntilanteet otetaan hienosti huomioon. Joustoa löytyy tilanteen ja tarpeen mukaan!

Antti

Antti

Myyntityö on tavoitteellista ja määrätietoista tekemistä. Vuorovaikutustaidot ja niiden jatkuva kehittäminen auttavat todella paljon työssä onnistumisessa. Päädyin Connection Houselle muutama vuosi sitten ja olen todennut, että Connection House on hyvä työpaikka. Henkilöstön vähäinen vaihtuvuus kertoo mielestäni paljon yrityksen kulttuurista ja fiiliksestä!

Sinä?

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä arvostettujen ja tunnettujen kumppaneidemme parissa?
Täytä alla oleva työhakemus tai lähetä vapaamuotoinen hakemus:

Työhakemus