Kolme avointa työpaikkaa

Oletko aktiivinen ja vuorovaikutustaitoinen ihminen? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä yrittäjien ja yrityspäättäjien parissa? Tarjoamme sinulle kolme mielenkiintoista ja merkityksellistä työtehtävää. Perehdytys alkaa 13.1.2020. 

Yhteyshenkilö Suomen Yrittäjien jäsenhankintatyöhön

Suomen Yrittäjät on Suomen suurin elinkeinoelämän järjestö. Yrittäjät vaikuttaa yrittämisen olosuhteisiin ja mahdollistaa jäsenilleen ainutlaatuisia palveluita yritystoiminnan tueksi. Jäsenet arvostavat edunvalvontatyön lisäksi maksutonta neuvontapalvelua, liike-elämän ajankohtaistietoa ja laajan verkoston tarjoamia yhteistyömahdollisuuksia.  www.yrittajat.fi

Työssä vastaat Suomen Yrittäjien jäsenhankintatyöstä. Työ tapahtuu puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Kohtaat uusia ja kokeneempia yrittäjiä eri toimialoilta. Tehtävänäsi on kartoittaa yrittäjän tarpeet ja löytää yrittäjäjärjestön laajasta palvelutarjonnasta yrittäjää parhaiten tukevat ratkaisut. Vuorovaikutustaidot, aktiivinen työote ja aito kiinnostus yrittäjien auttamiseen ovat eduksi.

Yhteyshenkilö ajanvaraus- ja kartoitustyöhön

Palvelet järjestö- ja yritysasiakkaitamme. Työ tapahtuu puhelimitse ja sisältää kolmenlaisia työtehtäviä.

  • Ajanvaraus / esimarkkinointi: Olet yhteydessä asiakkaisiin ja kartoitat kiinnostusta päämiehen palvelulle.  Tarjoat mahdollisuuden kuulla asiasta tarkemmin asiantuntijalta. Työsi muodostaa perustan myynti- tai jäsenhankintatapahtumalle.
  • Huolenpito- ja aktivointikontaktit: Olet yhteydessä järjestöjen jäsenyrityksiin tai kumppaneidemme nykyisiin asiakkaisiin. Päivität yhteystiedot ajan tasalle ja muistutat uusista palveluista ja eduista. Työhön kuuluu myös palautteen keräämistä ja uusien palveluiden markkinointia.
  • Tapaamisten sopiminen: Kartoitat asiakkaan tarpeen edustamallesi palvelulle ja sovit asiakkaalle ja asiantuntijalle tapaamisajan.

Työ sopii sinulle, jos pidät monipuolisesta työstä ja haluat kehittyä asiakashankinnan ja -kokemuksen huippuosaajaksi. Aikaisempi kokemus tapaamisten sopimisesta, haastattelutyöstä tai asiakaspalvelusta on eduksi.

Yhteyshenkilö SYT-kassan markkinointityöhön

Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa (SYT) on suomalaisten yrittäjien vuonna 1995 perustama itsenäinen työttömyyskassa. Kassan tavoitteena on yrittäjien elämänlaadun ja turvallisuuden lisääminen työttömyysvakuutuksen avulla. SYT mahdollistaa ansiosidonnaisen työttömyyspäivärahan jäsenilleen. Kassassa on tällä hetkellä noin 25.000 jäsentä. www.syt.fi

Työssä olet puhelimitse ja sähköpostin välityksellä yhteydessä yrittäjiin. Kartoitat yrittäjän tilanteen ja esittelet SYT-kassan jäsenyyden hyödyt ja ehdot. Työ sisältää yhteydenottopyyntöjen käsittelyä ja kontakteja tarkasti seulottuihin kohderyhmiin. Työtehtävässä menestyminen edellyttää keskimääräistä parempia vuorovaikutustaitoja, huolellisuutta, aktiivista asennetta ja halua oppia uutta. Etsimämme ihminen on tavoitteellinen myyntityön ammattilainen tai sellaiseksi kehittymässä oleva.

Voit hakea kaikkiin tehtäviin samalla hakemuksella tai valita tehtävistä itsellesi parhaiten sopivan.

Maksamme kilpailukykyisen palkan, jonka muodostumiseen voit itse vaikuttaa ahkeruudella ja omalla osaamisellasi (pohja+provisio). Kahden ensimmäisen kuukauden ajalta maksamme takuupalkan 1800 € kuukaudessa. Tavoiteansiosi on 2250-2500 € / kk + bonukset.

Työsuhde alkaa 13.1.2020 viikon mittaisella perehdytysjaksolla, joka antaa hyvät valmiudet työn aloittamiseen. Sisällöllisen asiantuntemuksen lisäksi saat rautaisannoksen nykyaikaista vuorovaikutus- ja myyntivalmennusta työsi tueksi.

Henkilöstömme nauttii rennon työilmapiirin ja hyvän palkan lisäksi monista eduista, kuten kattava työterveys, sairausturvavakuutus, liikunta- tai kulttuurisetelit, hierontaetu, välipalahedelmät ja työsuhdematkalippu. Uskomme, että hyvinvoiva ja työstään nauttiva ihminen tekee myös parasta tulosta.

Täytä hakulomake tai lähetä vapaamuotoinen hakemus

Lisätietoja työtehtävistä antaa Ilari Järvinen 050 555 2637.

Tekijät kertovat Työhakemus

Tekijät kertovat

Yhteistyökumppaniamme edustaa oikea ihminen, jolla on nimi, kasvot, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Uskomme pitkäaikaiseen yhteistyöhön, joka perustuu oikeiden ihmisten ja tehtävien yhdistämiseen. Parhaat ihmiset viihtyvät työssä, joka on merkityksellistä muutenkin kuin taloudellisesti.

Tarja

Tarja

Pidän siitä, että asiat hoidetaan jämäkästi ja oikeudenmukaisesti. Sovitusta pidetään kiinni. Koen, että saan tarvitsemani tuen työlleni. Erittäin mukava bonus on loistava työporukka, jonka kanssa on mukava viettää aikaa vapaa-ajallakin.

Marko

Marko

Mielestäni meillä henkilöstö, yritys ja yhteistyökumppanit vetävät yhtä köyttä. Yhteinen menestys tarjoaa hyvän pohjan pitkäjänteiselle yhteistyölle. Pidän siitä, että työssäni on vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa.

Anu

Anu

Miksi pidän työstä Connection Housessa? Ensimmäisenä tulee mieleen selkeä palkkaus ja kivat edut. Sain jokin aika sitten käyttööni säätöpöydän, joka mahdollistaa työn tekemisen välillä seisten. Tuntuu hyvältä, että työnantaja on kiinnostunut ihmisten työvireestä ja hyvinvoinnista.

Kimmo

Kimmo

Voin hyödyntää yrittäjäkokemustani ja pitkän työurani aikana oppimiani asioita joka päivä. Täällä elämänkokemustani ja ammattitaitoani arvostetaan. Nykyään on tarjolla monenlaista myyntityötä. Minulle on tärkeää, että saan edustaa fiksuja kumppaneita, joiden palveluista on oikeasti hyötyä.

Tuija

Tuija

Allekirjoitan yrityksen arvot, jotka näkyvät myös konkreettisesti arjessa. Merkityksellinen työ, hyvä fiilis ja tiiviit asiakassuhteet luovat perustan onnistumiselle. Olen viihtynyt talossa erinomaisesti jo vuodesta 2012. Hauskaa huomata, että suurin osa työkavereista on pysynyt samana vuosien ajan.

Erja

Erja

Minulle on tärkeintä, että saavutan tavoitteeni. Arvostan sitä, että myös esimiehet kehittävät itseään ja työn tekemiseen tuodaan tuoreita näkökulmia. Erityiskiitos keskustelevasta ja avoimesta työkulttuurista!

Aira

Aira

Olen ollut talossa kaksi vuotta. Mielestäni meillä valitsee rento ja ammattimainen fiilis. Esimiesten ovet ovat aina avoinna. Koen, että minua ja työpanostani arvostetaan.

Helmi

Helmi

Wuf! Olen toiminut organisaation johtavana hyvinvointiassistenttina vuodesta 2015 alkaen. Ydinosaamiseeni kuuluu rapsutusten ja paijausten vastaanottaminen. Vastaan myös oman toimeni ohella ihmisten piristämisestä ja työvireen ylläpitämisestä.

Sinä?

Sinä?

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä arvostettujen ja tunnettujen kumppaneidemme parissa?

Täytä alla oleva työhakemus tai lähetä vapaamuotoinen hakemus

TyöhakemusTähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.