Neljä avointa työpaikkaa

Yhteyshenkilö Suomen Yrittäjien jäsenhankintatyöhön

Liityt kokeneeseen tiimiin, joka vastaa Suomen Yrittäjien jäsenhankintatyöstä. Työ tapahtuu puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Kohtaat uusia ja kokeneempia yrittäjiä, joita autat hyödyntämään yrittäjäjärjestön palveluita omassa liiketoiminnassaan. Työssä menestyy vuorovaikutustaitoinen ja aktiivinen ihminen.

Suomen Yrittäjät on 115.000:lla jäsenellään Suomen suurin elinkeinoelämän järjestö. Yrittäjät vaikuttaa yrittämisen olosuhteisiin ja mahdollistaa jäsenilleen monia ainutlaatuisia palveluita yritystoiminnan tueksi. Jäsenet arvostavat edunvalvontatyön lisäksi maksutonta neuvontapalvelua, liike-elämän ajankohtaistietoa ja laajan verkoston tarjoamia yhteistyömahdollisuuksia. 96% jäsenistä suosittelee jäsenyyttä muillekin. www.yrittajat.fi

 

Yhteyshenkilö Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassan jäsenhankintatyöhön

Yrittäjäkin voi turvata itselleen ansiosidonnaisen päivärahan oman kassan kautta. Työssä olet puhelimitse ja sähköpostin välityksellä yhteydessä yrittäjiin. Kartoitat yrittäjän tilanteen ja esittelet SYT-kassan jäsenyyden hyödyt ja ehdot. Työ sisältää yhteydenottopyyntöjen käsittelyä ja kontakteja seulottuihin kohderyhmiin. Työssä menestyminen edellyttää tarkkuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua kehittää omaa osaamista.

Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa (SYT) on suomalaisten yrittäjien vuonna 1995 perustama itsenäinen työttömyyskassa. Kassan tavoitteena on yrittäjien elämänlaadun ja turvallisuuden lisääminen työttömyysvakuutuksen avulla. SYT mahdollistaa ansiosidonnaisen työttömyyspäivärahan jäsenilleen. Kassassa on tällä hetkellä noin 25.000 jäsentä. www.syt.fi

 

Yhteyshenkilö kauppakamarin jäsenhankintatyöhön

Työskenetelet osana viiden hengen asiantuntijatiimiä ja vastaat sinulle nimetyn kauppakamarin jäsenhankintatyöstä. Käytännössä olet puhelimitse ja sähköpostin välityksellä yhteydessä vastuualueesi yrityspäättäjiin. Keskustelet yritysten tilanteesta ja esittelet kauppakamarin jäsenyyden tarjoamia mahdollisuuksia yrityksille. Työssä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista työotetta ja kiinnostusta like-elämää kohtaan. Kokemus B2B-myyntityöstä on eduksi.

Kauppakamari edistää elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, yrittäjyyttä, tervettä kilpailua ja kansainvälistymistä sekä valvoo elinkeinoelämän etuja. Jäsenyritykset saavat käyttöönsä kauppakamarin asiantuntijapalvelut, lakineuvonnan ja ajankohtaistiedon. Lisäksi jäsenyys avaa oven ainutlaatuiseen verkostoon, jossa ovat mukana kaikki elinkeinoelämän tärkeimmät toimijat.

 

Yhteyshenkilö neuvonta-, tiedotus ja kartoitustehtäviin

Palvelet järjestö- ja yritysasiakkaitamme. Työ tapahtuu puhelimitse ja sisältää kolmenlaisia työtehtäviä.

  1. Ajanvaraus / esimarkkinointi: Työssä olet yhteydessä asiakkaisiin ja kartoitat kiinnostusta päämiehen palvelulle.  Tarjoat mahdollisuuden kuulla asiasta tarkemmin asiantuntijalta. Työsi muodostaa perustan myynti- tai jäsenhankintatapahtumalle.
  2. Huolenpito- ja aktivointikontaktit: Olet yhteydessä järjestöjen jäsenyrityksiin tai päämiestemme nykyisiin asiakkaisiin. Päivität yhteystiedot ajan tasalle ja muistutat uusista palveluista ja eduista. Työhön kuuluu myös palautteen keräämistä ja uusien palveluiden markkinointia.
  3. Tapaamisten sopiminen: Kartoitat asiakkaan tarpeen edustamallesi palvelulle ja sovit asiakkaalle ja asiantuntijalle tapaamisajan.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Maksamme kilpailukykyisen palkan, jonka muodostumiseen voit itse vaikuttaa ahkeralla työllä ja omalla osaamisellasi (pohja+provisio). Kahden ensimmäisen kuukauden ajalta maksamme takuupalkan 1800€/kk. Realistinen tavoiteansiosi on 2250€/kk. Erinomainen onnistuminen työssä mahdollistaa myös huomattavasti korkeammat ansiot.

Henkilöstömme nauttii rennon työilmapiirin ja hyvän palkan lisäksi monista eduista, kuten kattava työterveys, sairausturvavakuutus, liikunta- tai kulttuurisetelit, hierontaetu,  välipalahedelmät ja työsuhdematkalippu. Uskomme, että hyvinvoiva ja työstään nauttiva ihminen tekee myös parasta tulosta.

Työsuhde alkaa 7.1.2019 seitsemän päivän mittaisella perehdytysjaksolla.

Täytä hakulomake tai lähetä vapaamuotoinen hakemus

Lisätietoa työtehtävistä kehitysjohtaja Ilari Järvinen 050 555 2637.

Connection House Oy on Tampereella toimiva yrittäjyyteen ja elinkeinoelämän järjestöihin erikoistunut myynnin ja markkinoinnin asiantuntijayritys. Meillä työskentelee 45 vuorovaikutuksen ja markkinoinnin ammattilaista. Liikevaihtomme nousee kuluvalla tilikaudella 2,4 miljoonaan euroon. Yhteistyökumppanimme ovat tunnettuja ja arvostettuja järjestöjä, yhdistyksiä ja elinkeinoelämän toimijoita, kuten Suomen Yrittäjät, SYT-kassa, kauppakamarit, Rakennusteollisuus ja Elisa. Autamme myös fiksuja ja kasvuhalusiia pk-yrityksiä myymään enemmän.

Tekijät kertovat Työhakemus

Tekijät kertovat

Yhteistyökumppaniamme edustaa oikea ihminen, jolla on nimi, kasvot, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Uskomme pitkäaikaiseen yhteistyöhön, joka perustuu oikeiden ihmisten ja tehtävien yhdistämiseen. Parhaat ihmiset viihtyvät työssä, joka on merkityksellistä muutenkin kuin taloudellisesti.

Tarja

Tarja

Pidän siitä, että asiat hoidetaan jämäkästi ja oikeudenmukaisesti. Sovitusta pidetään kiinni. Koen, että saan tarvitsemani tuen työlleni. Erittäin mukava bonus on loistava työporukka, jonka kanssa on mukava viettää aikaa vapaa-ajallakin.

Marko

Marko

Mielestäni meillä henkilöstö, yritys ja yhteistyökumppanit vetävät yhtä köyttä. Yhteinen menestys tarjoaa hyvän pohjan pitkäjänteiselle yhteistyölle. Pidän siitä, että työssäni on vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa.

Anu

Anu

Miksi pidän työstä Connection Housessa? Ensimmäisenä tulee mieleen selkeä palkkaus ja kivat edut. Sain jokin aika sitten käyttööni säätöpöydän, joka mahdollistaa työn tekemisen välillä seisten. Tuntuu hyvältä, että työnantaja on kiinnostunut ihmisten työvireestä ja hyvinvoinnista.

Kimmo

Kimmo

Voin hyödyntää yrittäjäkokemustani ja pitkän työurani aikana oppimiani asioita joka päivä. Täällä elämänkokemustani ja ammattitaitoani arvostetaan. Nykyään on tarjolla monenlaista myyntityötä. Minulle on tärkeää, että saan edustaa fiksuja kumppaneita, joiden palveluista on oikeasti hyötyä.

Tuija

Tuija

Allekirjoitan yrityksen arvot, jotka näkyvät myös konkreettisesti arjessa. Merkityksellinen työ, hyvä fiilis ja tiiviit asiakassuhteet luovat perustan onnistumiselle. Olen viihtynyt talossa erinomaisesti jo vuodesta 2012. Hauskaa huomata, että suurin osa työkavereista on pysynyt samana vuosien ajan.

Erja

Erja

Minulle on tärkeintä, että saavutan tavoitteeni. Arvostan sitä, että myös esimiehet kehittävät itseään ja työn tekemiseen tuodaan tuoreita näkökulmia. Erityiskiitos keskustelevasta ja avoimesta työkulttuurista!

Aira

Aira

Olen ollut talossa kaksi vuotta. Mielestäni meillä valitsee rento ja ammattimainen fiilis. Esimiesten ovet ovat aina avoinna. Koen, että minua ja työpanostani arvostetaan.

Helmi

Helmi

Wuf! Olen toiminut organisaation johtavana hyvinvointiassistenttina vuodesta 2015 alkaen. Ydinosaamiseeni kuuluu rapsutusten ja paijausten vastaanottaminen. Vastaan myös oman toimeni ohella ihmisten piristämisestä ja työvireen ylläpitämisestä.

Sinä?

Sinä?

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä arvostettujen ja tunnettujen kumppaneidemme parissa?

Täytä alla oleva työhakemus tai lähetä vapaamuotoinen hakemus

TyöhakemusTähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.