Kaksi avointa työpaikkaa

Yhteyshenkilö ajanvaraus- ja kartoitustyöhön

Oletko ahkera ja tavoitteellinen ihminen? Haluatko tehdä työtä yritysten parissa? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn järjestö- ja yritysasiakkaidemme kampanjoissa. Työ tapahtuu puhelimitse ja sisältää kolmenlaisia työtehtäviä.

  • Ajanvaraus / esimarkkinointi: Työssä olet yhteydessä asiakkaisiin ja kartoitat kiinnostusta päämiehen palvelulle.  Tarjoat mahdollisuuden kuulla asiasta tarkemmin asiantuntijalta. Työsi muodostaa perustan myynti- tai jäsenhankintatapahtumalle.
  • Huolenpito- ja aktivointikontaktit: Olet yhteydessä järjestöjen jäsenyrityksiin tai päämiestemme nykyisiin asiakkaisiin. Päivität yhteystiedot ajan tasalle ja muistutat uusista palveluista ja eduista. Työhön kuuluu myös palautteen keräämistä ja uusien palveluiden markkinointia.
  • Tapaamisten sopiminen: Kartoitat asiakkaan tarpeen edustamallesi palvelulle ja sovit asiakkaalle ja asiantuntijalle tapaamisajan.

Työtehtävässä menestyminen edellyttää positiivista asennetta, ahkeraa työotetta ja halua kehittää omaa ammattitaitoa erilaisissa kampanjoissa.

Maksamme kilpailukykyisen palkan, jonka muodostumiseen voit itse vaikuttaa ahkeralla työllä ja omalla osaamisellasi (pohja+provisio). Kahden ensimmäisen kuukauden ajalta maksamme takuupalkan 1800 € kuukaudessa. Realistinen tavoiteansiosi on 2250 € / kk.

Henkilöstömme nauttii rennon työilmapiirin ja hyvän palkan lisäksi monista eduista, kuten kattava työterveys, sairausturvavakuutus, liikunta- tai kulttuurisetelit, hierontatuoli, välipalahedelmät ja työsuhdematkalippu. Uskomme, että hyvinvoiva ja työstään nauttiva ihminen tekee myös parasta tulosta.

Työsuhde alkaa 23.9.2019 viikon mittaisella perehdytysjaksolla. Täytä hakulomake tai lähetä vapaamuotoinen hakemus

Lisätietoja työtehtävästä antaa Ilari Järvinen 050 555 2637.

Tekijät kertovat Työhakemus

Tekijät kertovat

Yhteistyökumppaniamme edustaa oikea ihminen, jolla on nimi, kasvot, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Uskomme pitkäaikaiseen yhteistyöhön, joka perustuu oikeiden ihmisten ja tehtävien yhdistämiseen. Parhaat ihmiset viihtyvät työssä, joka on merkityksellistä muutenkin kuin taloudellisesti.

Tarja

Tarja

Pidän siitä, että asiat hoidetaan jämäkästi ja oikeudenmukaisesti. Sovitusta pidetään kiinni. Koen, että saan tarvitsemani tuen työlleni. Erittäin mukava bonus on loistava työporukka, jonka kanssa on mukava viettää aikaa vapaa-ajallakin.

Marko

Marko

Mielestäni meillä henkilöstö, yritys ja yhteistyökumppanit vetävät yhtä köyttä. Yhteinen menestys tarjoaa hyvän pohjan pitkäjänteiselle yhteistyölle. Pidän siitä, että työssäni on vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa.

Anu

Anu

Miksi pidän työstä Connection Housessa? Ensimmäisenä tulee mieleen selkeä palkkaus ja kivat edut. Sain jokin aika sitten käyttööni säätöpöydän, joka mahdollistaa työn tekemisen välillä seisten. Tuntuu hyvältä, että työnantaja on kiinnostunut ihmisten työvireestä ja hyvinvoinnista.

Kimmo

Kimmo

Voin hyödyntää yrittäjäkokemustani ja pitkän työurani aikana oppimiani asioita joka päivä. Täällä elämänkokemustani ja ammattitaitoani arvostetaan. Nykyään on tarjolla monenlaista myyntityötä. Minulle on tärkeää, että saan edustaa fiksuja kumppaneita, joiden palveluista on oikeasti hyötyä.

Tuija

Tuija

Allekirjoitan yrityksen arvot, jotka näkyvät myös konkreettisesti arjessa. Merkityksellinen työ, hyvä fiilis ja tiiviit asiakassuhteet luovat perustan onnistumiselle. Olen viihtynyt talossa erinomaisesti jo vuodesta 2012. Hauskaa huomata, että suurin osa työkavereista on pysynyt samana vuosien ajan.

Erja

Erja

Minulle on tärkeintä, että saavutan tavoitteeni. Arvostan sitä, että myös esimiehet kehittävät itseään ja työn tekemiseen tuodaan tuoreita näkökulmia. Erityiskiitos keskustelevasta ja avoimesta työkulttuurista!

Aira

Aira

Olen ollut talossa kaksi vuotta. Mielestäni meillä valitsee rento ja ammattimainen fiilis. Esimiesten ovet ovat aina avoinna. Koen, että minua ja työpanostani arvostetaan.

Helmi

Helmi

Wuf! Olen toiminut organisaation johtavana hyvinvointiassistenttina vuodesta 2015 alkaen. Ydinosaamiseeni kuuluu rapsutusten ja paijausten vastaanottaminen. Vastaan myös oman toimeni ohella ihmisten piristämisestä ja työvireen ylläpitämisestä.

Sinä?

Sinä?

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä arvostettujen ja tunnettujen kumppaneidemme parissa?

Täytä alla oleva työhakemus tai lähetä vapaamuotoinen hakemus

TyöhakemusTähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.