Avoin työpaikka: Yritysmyyjä, B2B, Elisan palvelut

Oletko nälkäinen ja menestyksenhaluinen yritysmyyjä? Haluatko edustaa markkinajohtajaa operaattorialalla? Haluatko kehittyä myyntityön huipulle?

Tarjoamme mielekkään työn, jossa pääset rakentamaan uraa operaattorialan huipputuotteiden parissa. Työhösi kuuluu Elisan monipuolisten ratkaisujen ja palveluiden myynti sinulle nimetyille yritysasiakkaille. Vastuullasi olevien asiakkaiden koko vaihtelee pienyrityksistä aina 20 henkilöä työllistäviin yrityksiin. Työskentelet yhteistyössä Elisan Account Manager -tiimimme kanssa, mikä mahdollistaa menestyvälle myyjälle etenemisen uralla hoitamaan isompia asiakkuuksia.

Yhteydenpito asiakkaiden kanssa tapahtuu pääosin puhelimitse sekä sähköisissä kanavissa muita digitaalisia työkaluja käyttäen. Tehtävään on luvassa kattava perehdytys ja lisäkoulutusta, jotta saat parhaat työkalut työssäsi menestymiseen.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää keskimääräistä parempia vuorovaikutustaitoja, aktiivista asennetta ja halua oppia uutta. Etsimämme ihminen on tavoitteellinen ja nälkäinen tulevaisuuden huippumyyjä. Kun näytät taitosi tässä tehtävässä, on sinulla loistavat etenemismahdollisuudet esimerkiksi Account Manageriksi.

Maksamme kilpailukykyisen palkan, jonka muodostumiseen voit itse vaikuttaa ahkeralla työllä ja omalla osaamisellasi (pohja+provisio). Kolmen ensimmäisen kuukauden ajalta maksamme takuupalkan 1800 € kuukaudessa. Saat käyttöösi oman viihtyisän työpisteen Tampereen keskustasta ja parhaat mahdolliset työkalut työssä onnistumiseen.

Työsuhde alkaa perehdytysjaksolla, joka antaa hyvät valmiudet työn aloittamiseen. Ensimmäisten kuukausien aikana pääset työn ohessa tutustumaan perusteellisesti markkinajohtajan nykyaikaisiin yritysratkaisuihin (mm. matkapuhelinliittymät, digitaaliset palvelut, IT-ratkaisut). Saat lisäksi rautaisannoksen nykyaikaista vuorovaikutus- ja myyntivalmennusta työsi tueksi.

Henkilöstömme nauttii rennon työilmapiirin ja hyvän palkan lisäksi monista eduista, kuten kattava työterveys, sairausturvavakuutus, liikunta- tai kulttuurisetelit, hierontaetu, välipalahedelmät ja työsuhdematkalippu. Uskomme, että hyvinvoiva ja työstään nauttiva ihminen tekee myös parasta tulosta.

Tartu tilaisuuteen ja täytä hakulomake. Voit myös lähettää vapaamuotoinen hakemuksen

Lisätietoja työtehtävästä antaa toimitusjohtaja Juha Raittila, 050 1439,

Tekijät kertovat Työhakemus

Tekijät kertovat

Yhteistyökumppaniamme edustaa oikea ihminen, jolla on nimi, kasvot, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Uskomme pitkäaikaiseen yhteistyöhön, joka perustuu oikeiden ihmisten ja tehtävien yhdistämiseen. Parhaat ihmiset viihtyvät työssä, joka on merkityksellistä muutenkin kuin taloudellisesti.

Tarja

Tarja

Pidän siitä, että asiat hoidetaan jämäkästi ja oikeudenmukaisesti. Sovitusta pidetään kiinni. Koen, että saan tarvitsemani tuen työlleni. Erittäin mukava bonus on loistava työporukka, jonka kanssa on mukava viettää aikaa vapaa-ajallakin.

Marko

Marko

Mielestäni meillä henkilöstö, yritys ja yhteistyökumppanit vetävät yhtä köyttä. Yhteinen menestys tarjoaa hyvän pohjan pitkäjänteiselle yhteistyölle. Pidän siitä, että työssäni on vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa.

Anu

Anu

Miksi pidän työstä Connection Housessa? Ensimmäisenä tulee mieleen selkeä palkkaus ja kivat edut. Sain jokin aika sitten käyttööni säätöpöydän, joka mahdollistaa työn tekemisen välillä seisten. Tuntuu hyvältä, että työnantaja on kiinnostunut ihmisten työvireestä ja hyvinvoinnista.

Kimmo

Kimmo

Voin hyödyntää yrittäjäkokemustani ja pitkän työurani aikana oppimiani asioita joka päivä. Täällä elämänkokemustani ja ammattitaitoani arvostetaan. Nykyään on tarjolla monenlaista myyntityötä. Minulle on tärkeää, että saan edustaa fiksuja kumppaneita, joiden palveluista on oikeasti hyötyä.

Tuija

Tuija

Allekirjoitan yrityksen arvot, jotka näkyvät myös konkreettisesti arjessa. Merkityksellinen työ, hyvä fiilis ja tiiviit asiakassuhteet luovat perustan onnistumiselle. Olen viihtynyt talossa erinomaisesti jo vuodesta 2012. Hauskaa huomata, että suurin osa työkavereista on pysynyt samana vuosien ajan.

Erja

Erja

Minulle on tärkeintä, että saavutan tavoitteeni. Arvostan sitä, että myös esimiehet kehittävät itseään ja työn tekemiseen tuodaan tuoreita näkökulmia. Erityiskiitos keskustelevasta ja avoimesta työkulttuurista!

Aira

Aira

Olen ollut talossa kaksi vuotta. Mielestäni meillä valitsee rento ja ammattimainen fiilis. Esimiesten ovet ovat aina avoinna. Koen, että minua ja työpanostani arvostetaan.

Helmi

Helmi

Wuf! Olen toiminut organisaation johtavana hyvinvointiassistenttina vuodesta 2015 alkaen. Ydinosaamiseeni kuuluu rapsutusten ja paijausten vastaanottaminen. Vastaan myös oman toimeni ohella ihmisten piristämisestä ja työvireen ylläpitämisestä.

Sinä?

Sinä?

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä arvostettujen ja tunnettujen kumppaneidemme parissa?

Täytä alla oleva työhakemus tai lähetä vapaamuotoinen hakemus

TyöhakemusTähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.