Turbiini-buukkauspalvelu muuntaa potentiaalin kaupallisiksi tapaamisiksi

90% toteutumisaste

Sopimistamme tapaamisista toteutuu sovittuna aikana keskimäärin yhdeksän kymmenestä.

Jopa 25% kauppaan

Sopimiemme tapaamisten perusteella syntyy kauppaa. Kysy tarkempia asiakas-caseja myynniltämme!

Riskitön hinnoittelu

Maksat vain toteutuneista tapaamisista. Sovimme yhdessä tapaamisten tavoitemäärän, johon sitoudumme.

Mutkaton tekniikka

Tapaamisten hallinta hoituu kalenterisovelluksen ja integroitavien viestien avulla. Asiakkaille lähetetään tyylikkäät vahvistukset tapaamisista (email, kalenterikutsu, SMS).

Saat mitä tilaat

Sovimme yhdessä, millaisia tapaamisia halutaan. Toisinaan myynnin on hyvä saada mahdollisimman paljon asiakaskontakteja, joskus tarvitaan tarkempaa seulaa.

Nimetty yhteyshenkilö

Oletko koskaan ajatellut, miltä yrityksesi kuulostaa? Tapaamiset sopii nimetty yhteyshenkilö, joka on sinuun jatkuvasti yhteydessä. Tiedät aina, kuka yritystäsi edustaa.

Turbiini

Palvelukuvaus

Valitse Turbiini ja tapaa päättäjiä, jotka odottavat keskustelua kanssasi. Turbiini on uusi tehokkaampi ja tuloksellisempi tapa tavata potentiaalisia asiakkaita. 

Hinnoittelu

Alkaen 149€ / toteutunut tapaaminen

Hinnat ALV 0%

Turbiini-buukkauspalvelu – mitä enemmän teette laadukkaita tapaamisia, sitä enemmän teette kauppaa

Buukkauspalvelu lisää myyntisi tehokkuutta, kun tapaamisia on tasaisesti joka viikko. Näin myyjillesi ei pääse syntymään tilannetta, jossa muutaman kiireisen tapaamisviikon jälkeen kalenteri ammottaa tyhjyyttään, kun uusia tapaamisia ei ole kiireiltä ehtinyt sopimaan.

Buukkauspalvelu ratkaisee juuri tuon ongelman. Tällöin myyntiisi tulee tasaista ennustettavuutta, eikä kuukausittainen myyntikäyrä piirrä enää siksakkia tulosten osalta ylös ja alas epätasaisesti jaksottuneista tapaamismäärästä johtuen, vaan tavoitteena ovat tasaisen korkeat myyntitulokset kuukaudesta toiseen.

Buukkauspalvelu sopii niin B2C- kuin B2B-yritysten tarpeisiin.

 

Laadukkaat asiakastapaamiset tuovat sinulle enemmän kauppaa

Saat itsellesi ja myyjillesi laadukkaita asiakastapaamisia buukkauspalvelun avulla. Laadukkailla asiakastapaamisilla tarkoitamme seuraavaa:

1) Asiakkaalla on aito kiinnostus/tarve palvelullesi tai tuotteellesi. Emme piilottele puheluissamme sitä, että asiakkaalle halutaan myydä jotain, vaan asiakas tietää täysin, miksi myyjä on tulossa tapaamaan häntä.

2) Sovimme tapaamisen päättävän henkilön kanssa. Mikään ei ole niin turhauttavaa, kuin ajaa pitkä matka ja tavata ”väärä” henkilö, joka ei voi tehdä päätöksiä. Siksi sovimme tapaamiset oikean henkilön kanssa.

3) Selvitämme riittävät taustatiedot asiakkaasta, mikä helpottaa myyjän työskentelyä tapaamisella.

4) Asiakkaalle lähetetään etukäteen tyylikkäät vahvistukset tapaamisesta sähköpostitse, kalenterikutsuna sekä tekstiviestinä, mikä viestii yrityksenne huolellisuudesta.

 

Maksat vain toteutuneista tapaamisista ja vältät torjuvat kylmäpuhelut

Pelkistä toteutuneista tapaamisista maksaminen on sinulle todella kustannustehokas tapa kasvattaa myyntiäsi, koska maksat silloin vain siitä, mitä olet tilannut. Sinulla ei mene rahaa tuntipalkkoihin tai aloituskuluihin, kun maksat ainostaan toteutuneista tapaamisista.

Lisäksi asiantuntijoidesi on mukava tavata palveluistasi kiinnostuneita asiakkaita, koska silloin klousausprosentti muodostuu suureksi. Asiakkaamme ovatkin ilmoittaneet parhaimmillaan 25% klousausprosenttia buukkaamiltamme tapaamisilta, mikä on aivan valtavan suuri prosenttimäärä.

Buukkauksessa tärkeintä on herättää asiakkaan mielenkiinto. Mielenkiinnon herättäminen on aikaa vievää, mutta verrattain helppoa verrattuna itse kaupan klousaamiseen. Anna siis asiantuntijoidesi käyttää heidän kallis aikansa kauppojen klousaamiseen, niin me buukkaamme heille jatkuvasti uusia tapaamisia.

 

Räätälöimme buukkauspalvelun 100% tarpeitasi vastaavaksi

Joillain aloilla on tärkeää, että päivä on täynnä tapaamisia, kun taas toisilla aloilla yhteen tapaamiseen tarvitsee paljon suuremman fokuksen ja taustaselvityksen.

Siksi käymme tarkasti läpi kanssasi sen, millaisia tapaamisia haluat, millaisia etukäteistietoja tarvitset ennen tapaamista ja millaiseen tahtiin tapaamisia voi sopia. Buukkauspalvelu buukkaa siis juuri sellaisia tapaamisia, kuin mitä itsekin buukkaisit!

 

Miksi sinun kannattaa valita tapaamisten buukkaamiseen juuri Connection House?

Pelkät asiakastapaamiset eivät johda kauppaan, vaan tapaamisten tulee olla myös laadukkaita.

Siksi saat kauttamme laadukkaita asiakastapaamisia oikeiden ja päättävien henkilöiden kanssa, jotka tarvitsevat tai ovat kiinnostuneita palveluistanne tai tuotteistanne. Sen takia heitä on mukava tavata, koska he tietävät, että myyjä on tulossa myymään asiakkaan tarpeet täyttävää tuotetta, eikä vain tekemään tuote-esittelyä.

Buukattujen asiakastapaamisten laadun takaa se, että buukkauspalvelumme ammattilaiset ovat kaikki kokeneita myyjiä tai muuten puhelimessa paljon töitä tehneitä henkilöitä. Tämä on siis ammattitaitoa vaativa ammatti, jota keski-iältään 45-vuotiaat työntekijämme ovat tehneet jo pitkään ja josta he nauttivat.

Projekti alkaa syvällä perehtymisellä yrityksesi liiketoimintaan, jonka jälkeen sama tai samat henkilöt hoitavat projektin alusta loppuun. Näin projekti kehittyy jatkuvasti ja meidän on helppo pitää kanssasi yhteyttä projektin etenemisestä. Saat siis käytännössä tiimisi jatkeeksi ammattitaitoisen asiakastapaamisten buukkaajan, jolle maksat vain toteutuneista tapaamisista.

 

Kysy lisää buukkauspalvelusta ottamalla meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, niin käydään läpi, miten buukkauspalvelu soveltuu sinun tarpeisiisi. Meillä on myös pitkän kokemuksemme ansiosta laajasti referenssejä eri aloilta, joten saatamme pystyä antamaan hyvinkin konkreettisia lukuja siitä, millaisia tuloksia voit palvelultamme sinun toimialallasi odottaa!

Ota yhteyttä!

Käynnistä Turbiini!

Kyllä kiitos! Ottakaa minuun yhteyttä ja kertokaa lisää!

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.