Myynnin pilotointi happotestaa ratkaisusi
Myyntipilotti on nopea ja tehokas tapa kartoittaa uuden tuotteen, palvelumallin tai ratkaisun kysyntä ja tarpeet jatkokehitykselle. Myyntipilotti yhdistää älykkäällä tavalla kohderyhmäanalyysin, palvelumuotoilun ja myynnin. Määrittele tavoitteesi ja jätä myynti ammattilaisten vastuulle. Kehitetään yhdessä ratkaisusi myynnistä menestystarina.
Myynnin pilotointi - Yhdistää kohderyhmäanalyysin, palvelumuotoilun ja myynnin
Kokemuksemme mukaan myynnillinen lähestymistapa on varmin ja nopein tapa saada esiin aidot ostamisen esteet ja tarpeet palvelun kehittämiseen. Tutkimuksilla ja kysymyksillä saavutetaan usein hyvää taustatietoa, mutta todellinen kysyntä ja palvelun mahdolliset puutteet tulevat esiin ainoastaan altistamalla tuote tai palvelu asiakkaan todellisen kritiikin armoille. Pilotti on kuukauden mittainen hanke, jonka aikana tuotteesi tai palvelusi kysyntää testataan ja muotoillaan aidoilta asiakkailta saadun palautteen perusteella. Saat hyvät työkalut ratkaisun sisältöjen ja muotoilun jatkojalostukseen.
Kohderyhmäsuunnittelu
Asiantuntijatiimimme laatii kohderyhmän, eli valitsemme tuotteen tai palvelun ominaisuuksin perusteella sopivat kohderyhmät kontakteja varten.
Myyntiviesti
Rakennamme soittotarinan yhteistyössä kanssasi. Asiantuntijamme muotoilevat avauksen, kartoituskysymykset ja myyntiviestin palvelun sisällöstä.
Kokeneet tekijät
Kokeneet myynnin ammattilaiset hoitavat kontaktityön. Näin henkilötason muuttujaa saadaan rajattua ja voidaan keskittyä palvelun kehittämiseen.
Tuotteistus
Hanke etenee viikko kerrallaan. Kontaktiviikon jälkeen tehdään analyysi saavutetuista tuloksista, puretaan data ja tehdään tarvittavat muutokset.
Analyysi
Kampanjan päätyttyä asiantuntijatiimimme tekee analyysin ja johtopäätökset. Saat selkeät toimintaohjeet ja neuvot kehitystyön jatkoa varten.
Myynti edellä
Asiakkailta kartoitetaan ostoa indikoivat tekijät ja ehdotetaan jatkotoimia, kuten tapaamista kanssasi. Saat siis kattavan tiedon lisäksi suoria myyntiavauksia.

MyyntipilottiPyydä tarjous