Myyntiä palveluna

Myyntikumppanuus on myyntiosastosi ulkoistettuna

Connection House hoitaa tuotteesi tai palvelusi myynnin alusta loppuun. Meillä on laaja kokemus myynnin ulkoistuksista: uusasiakashankinta, prospektointi, jäsenhankinta, palvelumyynti, SaaS-myynti, tapahtumien osallistujahankinta, b2b ja b2c myynti, kaikki onnistuu! Kun aloitat myyntikumppanuuden Connection Housen kanssa, saat onnistumisesi tueksi kokeneen, vaikuttavan ja uudistumiskykyisen yhteistyökumppanin.

Myyntikumppanuus sopii suurille ja pienille yrityksille

Myyntikumppanuus Connection Housen kanssa on mutkatonta ja riskitöntä. Tärkeintä meille on kumppanimme tavoitteiden saavuttaminen. Läpinäkyvyys, mitattavat tulokset, helppo yhteydenpito sekä yhteinen visio ovat kumppanuudessa keskeisiä tekijöitä. Näistä rakentuu luottamus ja toimiva yhteistyö. Connection House solmii menestyksekkäitä myyntikumppanuuksia niin suurten kuin pienten toimijoiden kanssa.
Kokemus
Kokemus tuo varmuutta. Olemme tehneet useiden kumppaneidemme kanssa yhteistyötä yli 15 vuotta. Ymmärrämme, mitä onnistuminen vaatii ja sitoudumme yhteiseen tavoitteeseen.
Vaikuttavuus
Myynti on tulosurheilua. Suorituskyky punnitaan arjessa joka päivä. Hyödynnämme parhaita työmenetelmiä ja uusinta teknologiaa tehokkuuden takaamiseksi ja tuloksen optimoimiseksi.
Omistautunut tiimi
Kumppanuus vaatii sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Saat käyttöösi huippuammattilaisten tiimin, joka vastaa yhteistyön onnistumisesta. Teemme töitä hyvällä fiiliksellä, rakkaudesta lajiin.
Riskittömyys
Myyntikumppanuudessa palvelun arvo ja hinnoittelu perustuu mitattavaan tulokseen. Kannamme vastuun onnistumisesta, koska haluamme olla luottamuksesi arvoisia. Nyt ja huomenna.
Systemaattinen kehittäminen
Muuttuva maailma vaatii jatkuvaa kehittymistä ja muutoskykyä. Kehitämme henkilöstömme osaamista systemaattisesti talon omilla valmennusohjelmilla ja asiantuntijoiden tuella.
Vuorovaikutus
Kumppanina olet meille tärkein! Teemme kaikkemme, jotta tiedät koko ajan, missä mennään ja miten myynti etenee. Sinun kokemuksesi yhteistyön sujuvuudesta on ratkaisevaa.

MyyntikumppanuusULKOISTA myynti ja nauti tuloksista

VALITSE toimitaanko yrityksesi omassa CRM:ssä vai erikseen

VARMISTA myyntiprosessien kustannustehokkuus

TEE TULOSTA luotettavan kumppaniyrityksen kanssa

 

Myyntikumppanuus on yhteinen matka huipputuloksiin

Myyntikumppanuus perustuu luottamukseen, joka pitää ansaita. Tärkeintä meille on kumppanimme tavoitteiden saavuttaminen. Mitattavat tulokset, asioinnin sujuvuus ja yhteinen tahto toiminnan kehittämiseen yhdistävät onnistuneita ja vaikuttavia kumppanuuksiamme, joista monet ovat kestäneet jo yli 15 vuotta. Lue asiakastarina vahvasta myyntikumppanuudestamme Elisan kanssa.

 

 

Pyydä tarjous