Ulkoista myynti ja nauti yhteistyömme hedelmistä

Ota yhteyttä

Connection Housella on laaja kokemus myynnin ulkoistuksista. Hoidamme menestyksekkäästi asiakkaidemme uusasiakashankintaa, prospektointia, jäsenhankintaa, palvelumyyntia, SaaS-myyntiä ja tapahtumien osallistujahankintaa. Ja kun haluat pilotoida uuden tuotteen tai palvelun myyntiä, meillä on siihen tehokas ja toimiva ratkaisu. Aloita myyntikumppanuus Connection Housen kanssa ja saat onnistumisesi tueksi kokeneen, vaikuttavan ja uudistumiskykyisen yhteistyökumppanin.

LUOTETTAVA
MYYNTIKUMPPANI
VUOSIKSI ETEENPÄIN

LISÄVOIMAA KAMPANJOIHIN JA SESONKEIHIN MUTKATTOMASTI

TULOKSEKAS MYYNNIN PILOTOINTI UUSILLE
TUOTTEILLE JA PALVELUILLE

Myyntikumppanuus Connection Housen kanssa

Aloita mutkaton yhteistyö ja nauti tuloksista

Myynnin ulkoistus Connection Houselle on mutkatonta ja riskitöntä. Tärkeintä meille on kumppanimme tavoitteiden saavuttaminen. Läpinäkyvyys, mitattavat tulokset, helppo yhteydenpito sekä yhteinen visio ovat kumppanuudessa keskeisiä tekijöitä. Näistä rakentuu luottamus ja toimiva yhteistyö. Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teille sopiva kokonaisuus!

Myynnin pilotointi uusille tuotteille ja palveluille

Myyntipilotilla kiihdytät nopeasti oikeaan suuntaan

Kehitä ketterästi ja myy enemmän. Myyntipilotti on nopea ja tehokas tapa kartoittaa uuden tuotteen, palvelun tai ratkaisun kysyntä ja tarpeet jatkokehitykselle. Myynnin pilotointi yhdistää älykkäällä tavalla kohderyhmäanalyysin, palvelumuotoilun ja myynnin. Kehitetään yhdessä ratkaisustasii myynnillinen menestystarina.

Myynnin pilotointi on varmin ja nopein keino saada esiin aidot ostamisen esteet ja tarpeet palvelun kehittämiseen. Todellinen kysyntä ja palvelun mahdolliset puutteet tulevat esiin ainoastaan altistamalla tuote tai palvelu asiakkaan todellisen kritiikin eli ostopäätöksen armoille. Pilotti on kuukauden mittainen hanke, jonka aikana tuotteesi tai palvelusi kysyntää testataan ja muotoillaan aidoilta asiakkailta saadun palautteen perusteella. Saat hyvät työkalut ratkaisun sisältöjen ja muotoilun jatkojalostukseen.

Kokemus

Kokemus tuo varmuutta. Olemme tehneet useiden kumppaneidemme kanssa yhteistyötä yli 15 vuotta. Ymmärrämme, mitä onnistuminen vaatii ja sitoudumme yhteiseen tavoitteeseen.

Vaikuttavuus

Myynti on tulosurheilua. Suorituskyky punnitaan arjessa joka päivä. Hyödynnämme parhaita työmenetelmiä ja uusinta teknologiaa tehokkuuden takaamiseksi ja tuloksen optimoimiseksi.

Omistautunut tiimi

Kumppanuus vaatii sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Saat käyttöösi huippuammattilaisten tiimin, joka vastaa yhteistyön onnistumisesta. Teemme töitä hyvällä fiiliksellä, rakkaudesta lajiin.

Riskittömyys

Myyntikumppanuudessa palvelun arvo ja hinnoittelu perustuu mitattavaan tulokseen. Kannamme vastuun onnistumisesta, koska haluamme olla luottamuksesi arvoisia. Nyt ja huomenna.

Systemaattinen kehittäminen

Muuttuva maailma vaatii jatkuvaa kehittymistä ja muutoskykyä. Kehitämme henkilöstömme osaamista systemaattisesti talon omilla valmennusohjelmilla ja asiantuntijoiden tuella.

Vuorovaikutus

Kumppanina olet meille tärkein! Teemme kaikkemme, jotta tiedät koko ajan, missä mennään ja miten myynti etenee. Sinun kokemuksesi yhteistyön sujuvuudesta on ratkaisevaa.

Yhteydenottolomake

Ottakaa minuun yhteyttä ja kertokaa lisää!

Lue asiakkaidemme kokemuksia myynnin ulkoistuksesta

Myyntikumppanuus perustuu luottamukseen, joka pitää ansaita. Mitattavat tulokset, asioinnin sujuvuus ja yhteinen tahto toiminnan kehittämiseen yhdistävät onnistuneita ja vaikuttavia kumppanuuksiamme, joista monet ovat kestäneet jo yli 15 vuotta.

Elisa Oyj

Muutoskykyinen myyntikumppani

Tietoliikennepalveluita ja digitaalisia ratkaisuja tarjoava Elisa on Connection Housen pitkäaikainen asiakas. Vuonna 2006 aloitetun yhteistyön sisältö on elänyt vuosien varrella, Elisan koko ajan kehittyvää liiketoimintaa myötäillen.

Lue lisää

Yrittäjäkassa

Riskitöntä uusasiakashankintaa

Yrittäjille työttömyysturvaa tarjoava Yrittäjäkassa on ollut Connection Housen asiakkaana jo 15 vuoden ajan. Connection Housella on tärkeä rooli Yrittäjäkassan uusien jäsenten hankkimisessa sekä yrittäjien neuvomisessa työttömyysturva-asioihin liittyen. Erityisesti meneillään oleva korona-aika on herättänyt yrittäjissä huolta ja kysymyksiä, missä Yrittäjäkassa on halunnut olla heidän tukenaan.

Lue lisää

Helsingin seudun kauppakamari

Korkealaatuista jäsentyötä

Yritysten menestymistä edistävä Helsingin seudun kauppakamari on luottanut Connection Housen myyntiosaamiseen jo 14 vuoden ajan. Yhteistyö pitää sisällään uusien jäsenten hankintaa, olemassa olevien jäsenten huolenpitoa sekä jäseniä hyödyttävien palveluiden myyntiä.

Lue lisää