Tietoa ja näkemystä

Markkinakartoitus paljastaa asiakkaidesi todelliset tarpeet

Asiakaskunnan tarpeet ja odotukset selviävät kysymällä. Connection House tekee ketterät markkinatutkimukset ja markkinakartoitukset, jotka pureutuvat pintaa syvemmälle. Haastattelemme kohderyhmäsi ihmiset henkilökohtaisesti, etsimme kiinnostavimman tiedon ja tunnistamme potentiaalisimmat ostajat ratkaisullesi tai tuotteellesi.

Markkinakartoitus tuo varmuuden ja tukee päätöksentekoa

Oletko tuomassa markkinoille uutta palvelua tai harkitsetko uutta kohderyhmää myyntiin? Tai onko edessäsi päätös, johon tarvitset varmuutta? Markkinakartoituksen avulla saat itsellesi oleellista markkinadataa potentiaalisten asiakkaidesi kertomana. Räätälöimme tarpeeseesi markkinakartoituksen tai ketterän markkinatutkimuksen, jossa etsitään vastaukset liiketoimintasi kannalta oleellisiin kysymyksiin. Tulevaisuuden asiakaskokemus syntyy päätöksistä, jotka teet tänään.
Kohderyhmäsuunnittelu
Markkinakartoituksen kohderyhmän valinta vaikuttaa merkittävästi lopputulokseen. Suunnittelemme kohdeyhmän tavoitteidesi mukaisesti.
Pintaa syvemmältä
Fiksuilla kysymyksillä saadaan selville kohderyhmän todelliset tarpeet ja odotukset. Suunnitelemme kysymykset kartoituksen tavoitteiden pohjalta.
Empaattiset haastattelijat
Ihmisten kohtaaminen puhelimessa vaatii positiivista energiaa, empatiaa ja vuorovaikutustaitoja. Kokeneet ammattilaiset hoitavat homman tyylillä.
Sinulle räätälöity
Yksi tapa ei sovi kaikille. Me teemme markkinakartoituksen aina tarpeidesi mukaisesti. Sinä määrittelet tavoitteet - me suunnittelemme ja toteutamme.
Analyysi ja johtopäätökset
Saat asiantuntijoiltamme selkeän yhteenvedon ja näkemyksen siitä, mitä vastauksista voi päätellä, ja mitä kannattaa tehdä seuraavaksi.
Avaimet käteen
Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Hoidamme suunnittelun, kartoitukset ja tulosten dokumentoinnin. Kerro meille, mitä haluat tietää - me hoidamme loput!

MarkkinakartoitusYMMÄRRÄ asiakkaidesi todelliset tarpeet ja myy enemmän

SELVITÄ onko tuotteellesi tai palvelullesi todellista kysyntää

KOHDENNA myyntiä ja markkinointia tarkemmin

NOPEUTA konversiota liidistä kaupaksi

LÖYDÄ uudenlaiset tavat viestiä potentiaalisimmille asiakkaillesi

VAKUUTA rahoittajasi

 

Markkinakartoitus on väylä myyntifunneliin

Connection Housella tehty markkinakartoitus on myös suora väylä todellisten asiakkaidesi luo. Valttimme on, että pystymme saumattomasti ja ketterästi jalostamaan markkinakartoituksella löydetyt potentiaaliset asiakkaat laadukkaiksi asiakastapaamisiksi. Saat lisätietoa funnelin seuraavasta vaiheesta Buukkauspalvelustamme kertovalta sivulta.

Kun kaipaat tuotteellesi, palvelullesi tai ratkaisullesi myynnin testausta, tutustu Connection Housen myyntipilottiin.

 

Hyödynnä markkinakartoituksesi rahoituksessa innovaatioseteli

Business Finlandin innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Lukuisat yritykset hyödyntävät innovaatiosetelirahoitusta juuri markkinakartoituksen tekemiseen. Jos sinulla on uusi tuote- tai palveluidea, jolla on kansainvälistä kasvupotentiaalia, voit saada Business Finlandin rahoittaman innovaatiosetelin. Rahoituksen suuruus on 4000e + alv 24% ja omavastuuosuus 1000e + alv 24%, eli yhteensä 5000e + alv 24%.  Lue lisää innovaatiosetelistä Business Finlandin sivulta.

 

 

Pyydä tarjous