Markkinakartoitus luo tietoa ja näkemystä
Oletko tuomassa markkinoille uutta palvelua tai harkitsetko uutta kohderyhmää myyntiin? Markkinakartoitus tuottaa markkinadataa potentiaalisten asiakkaidesi kertomana. Räätälöimme tarpeeseesi kartoituksen, jossa etsitään vastaukset liiketoimintasi kannalta oleellisiin kysymyksiin. Tulevaisuuden asiakaskokemus syntyy päätöksistä, jotka teet tänään.
Markkinakartoitus: ymmärrä asiakkaidesi todellisia tarpeita ja myy enemmän
Oletko tuomassa markkinoille uutta palvelua tai harkitsetko uutta kohderyhmää myyntiin? Asiakaskunnan todelliset tarpeet ja odotukset selviävät kysymällä. Haastattelemme valitun kohderyhmän ihmiset, etsimme kiinnostavimman tiedon ja tunnistamme potentiaalisimmat ostajat ratkaisullesi.
Kohderyhmäsuunnittelu
Markkinakartoituksen kohderyhmän valinta vaikuttaa merkittävästi lopputulokseen. Suunnittelemme kohdeyhmän tavoitteidesi mukaisesti.
Pintaa syvemmältä
Fiksuilla kysymyksillä saadaan selville kohderyhmän todelliset tarpeet ja odotukset. Suunnitelemme kysymykset kartoituksen tavoitteiden pohjalta.
Empaattiset haastattelijat
Ihmisten kohtaaminen puhelimessa vaatii positiivista energiaa, empatiaa ja vuorovaikutustaitoja. Kokeneet ammattilaiset hoitavat homman tyylillä.
Sinulle räätälöity
Yksi tapa ei sovi kaikille. Me teemme markkinakartoituksen aina tarpeidesi mukaisesti. Sinä määrittelet tavoitteet - me suunnittelemme ja toteutamme.
Analyysi ja johtopäätökset
Saat asiantuntijoiltamme selkeän yhteenvedon ja näkemyksen siitä, mitä vastauksista voi päätellä, ja mitä kannattaa tehdä seuraavaksi.
Avaimet käteen
Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Hoidamme suunnittelun, kartoitukset ja tulosten dokumentoinnin. Kerro meille, mitä haluat tietää - me hoidamme loput!

MarkkinakartoitusPyydä tarjous