Magneetti löytää liidejä myyntiin

Säästä aikaa

Anna meidän hoitaa ikävät kylmäsoitot ja keskity lämpimiin liideihin. Palvele asiakkaita, joille palvelusi hankinta on ajankohtainen. Hyödynnämme tehokkaasti erilaisia tietolähteitä ja seulomme ostajat puolestasi.

Neula heinäsuovasta

Kartoitamme valitusta kohderyhmästä potentiaaliset ostajat myyntitoimenpiteitäsi varten. Lähetä yhteydenottopyyntö, niin kerromme, miten Magneetti voisi auttaa juuri sinun yritystäsi.

Oikea-aikaista tietoa

Magneetti tuottaa tiedon tulevasta hankinnasta oikea-aikaisesti. Vältä hintakilpailua ja myy omien vahvuuksiesi mukaisesti. Haluaisitko tiedon tulevasta tarpeesta jo ennen kuin asiakas on kilpailuttamassa hankintaa?

Tuloksia tehokkaasti

4.750€ sijoituksella saat 50 kartoitettua yhteydenottopyyntöä asiakkailta, jotka ovat hankkimassa palveluasi. Uskallatko verrata tehoa muuhun ostamaasi markkinointiin?

Rahoitus

Saat Magneetin tarvittaessa jopa neljän kuukauden maksuajalla. Vastaanota yhteydenottopyynnöt nyt ja tee kauppaa! Maksun hoidat myöhemmin. * Edellyttää myönteisen luottopäätöksen.

Riskittömyys

Tarjoamme osaan uusista kampanjoista 100% riskittömyystakuun. Kuinka monta kauppaa sinun tarvitsee tehdä, jotta jäät voitolle? Jätä yhteydenottopyyntö ja kysy lisää!

Magneetti

Palvelukuvaus

Magneetti on yhteydenottopyyntö potentiaaliselta asiakkaalta, joka ilmoittaa tarjoamasi tuotteen tai palvelun hankinnan olevan ajankohtainen.

Asiakkaalta kartoitetaan uuden ratkaisun tarpeet ja odotukset hankintaprosessiin liittyen.

Hinnoittelu

95€ / yhteydenottopyyntö

+ bonus toteutuneista kaupoista.

Hinnat ALV 0%

Aktivoi Magneetti!

Kyllä kiitos! Ottakaa minuun yhteyttä ja kertokaa lisää!

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.