Magneetti -liidien hankinta löytää liidejä myyntiin

Säästä aikaa

Anna meidän hoitaa ikävät kylmäsoitot ja keskity lämpimiin liideihin. Palvele asiakkaita, joille palvelusi hankinta on ajankohtainen. Hyödynnämme tehokkaasti erilaisia tietolähteitä ja seulomme ostajat puolestasi.

Neula heinäsuovasta

Kartoitamme valitusta kohderyhmästä potentiaaliset ostajat myyntitoimenpiteitäsi varten. Lähetä yhteydenottopyyntö, niin kerromme, miten Magneetti voisi auttaa juuri sinun yritystäsi.

Oikea-aikaista tietoa

Magneetti tuottaa tiedon tulevasta hankinnasta oikea-aikaisesti. Vältä hintakilpailua ja myy omien vahvuuksiesi mukaisesti. Haluaisitko tiedon tulevasta tarpeesta jo ennen kuin asiakas on kilpailuttamassa hankintaa?

Tuloksia tehokkaasti

4.750€ sijoituksella saat 50 kartoitettua yhteydenottopyyntöä asiakkailta, jotka ovat hankkimassa palveluasi. Uskallatko verrata tehoa muuhun ostamaasi markkinointiin?

Rahoitus

Saat Magneetin tarvittaessa jopa neljän kuukauden maksuajalla. Vastaanota yhteydenottopyynnöt nyt ja tee kauppaa! Maksun hoidat myöhemmin. * Edellyttää myönteisen luottopäätöksen.

Riskittömyys

Tarjoamme osaan uusista kampanjoista 100% riskittömyystakuun. Kuinka monta kauppaa sinun tarvitsee tehdä, jotta jäät voitolle? Jätä yhteydenottopyyntö ja kysy lisää!

Magneetti

Palvelukuvaus

Magneetti on yhteydenottopyyntö potentiaaliselta asiakkaalta, joka ilmoittaa tarjoamasi tuotteen tai palvelun hankinnan olevan ajankohtainen.

Asiakkaalta kartoitetaan uuden ratkaisun tarpeet ja odotukset hankintaprosessiin liittyen.

Hinnoittelu

95€ / yhteydenottopyyntö

+ bonus toteutuneista kaupoista.

Hinnat ALV 0%

Millainen palvelu Magneetti -liidien hankinta on?

Voit todistetusti parantaa myyntisi tekemää tulosta ja kustannustehokkuutta Magneetti -liidien hankintapalvelumme avulla.

Se käy läpi kohderyhmänne ja poimii sieltä joka ikisen palveluistanne kiinnostuneen prospektin muuttaen ne myyjiesi soittoa odottaviksi liideiksi suoraan myyjiesi työpöydälle.

Magneetti on siis tiivistetysti yhteydenottopyyntö potentiaaliselta asiakkaalta, joka ilmoittaa tarjoamasi tuotteen tai palvelun hankinnan olevan ajankohtainen.

Asiakkaalta kartoitetaan myös uuden ratkaisun tarpeet ja odotukset hankintaprosessiin liittyen, jolloin myyjä voi personoida lähestymiskulmaansa liidiin juuri oikeanlaiseksi.

 

Ovatko tuottamamme liidit oikeasti arvokkaita?

Lyhyt vastaus: Ovat.

Miksi? Koska liidien hankinta ja liidit, joita saat kauttamme, ovat usein markkinointikoneistoilta piilossa tai vähintään vaikeasti markkinoinnin tavoitettavissa.

Pääset siis palvelun avulla käsiksi vielä tällä hetkellä piilossa muhiviin liideihin, joista kilpailijasi eivät tiedä mitään, koska nämä liidit eivät ole vielä etsineet tietoa sinun tai kilpailijoidesi tarjoamista palveluista.

Tarkoitamme tällä seuraavaa: Esimerkiksi henkilö, joka haluaa myydä tai ostaa asunnon, ei välttämättä ole ottanut vielä yhteyttä yhteenkään kiinteistövälittäjään, vaikka hän on ajatellut, että pitäisi ottaa. Tällaiset huippuarvokkaat ja ostohaluiset, ei vielä julkisessa tiedossa olevat, liidit täyttävät myyntisi työpöydän, kun me kartoitamme kohderyhmän puolestasi. Ja mikä parasta, pääset niihin käsiksi ennen kilpailijoitasi aivan asiakkaan ostopolun yläpäässä.

Tällöin myyntisi pääsee opettamaan asiakasta palvelustanne ja millaisiin asioihin hänen kannattaa kiinnittää huomiota palveluntarjoajassa, mikäli hän haluaa kysyä tarjouksia myös muilta toimijoilta. Näin asiakas katsoo kaikkia muita toimijoita myyntisi hänelle asettamien linssien läpi, mikä on teille valtava kilpailuetu.

Toki kartoituksen avulla löytyy myös sellaisia liidejä, jotka ovat aivan viimemetreillä ostopolkua, jolloin saat käännytettyä heidät asiakkaiksesi nopealla syklillä.

Millainen on kuuma liidi?

  • Asiakas on osoittanut kiinnostuksensa aihetta (tuote, palvelu, ratkaisu) kohtaan
  • Asiakas kertoo, että hankinta on ajankohtainen nyt
  • Asiakas on kiinnostunut sinusta ja yrityksestäsi
  • Asiakas haluaa tavata tai toivoo yhteydenottoasi

Magneetti -liidien hankinta toimii erityisen hyvin tilanteissa, joissa asiakkaalla on orastava tarve palvelullesi. Asiakas siis kokee tarvitsevansa muutosta, muttei ole vielä lähtenyt konkretisoimaan ajatustaan tai ainakaan vienyt sitä loppuun saakka. Magneetti -liidien hankinnasta on hyviä kokemuksia mm. autokaupan ja kiinteistönvälityksen toimialoilta. Molemmissa on kyse hieman suuremmasta ostoksesta, ja asiakkaan oikea-aikainen tavoittaminen on myynnin keskeinen haaste. Yleensä asiakas tavoitetaan liian myöhään, jolloin kilpailija on päässyyt määrittelemään kehyksen päätöksenteolle ja joudut armottomaan hintakilpailuun, jos haluat voittaa asiakkaan itsellesi.

Magneetti -liiden hankinta etsii ja löytää neulan heinäsuovasta. Työpäivän aikana soitetaan satoja puheluita ja kartoitetaan noin 60-80 asiakkaan tilanne ja tarve. Asunnonvaihto on ajankohtainen keskimäärin 2 % – 3,5 %:lla kohderyhmästä ja asuinalueesta riippuen. Autoasioissa lukema vaihtelee 4 % – 8,5 % välillä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kontaktoimme suuren määrän asiakkaita, jotka jäisivät muuten kontaktoimatta ja suodatamme suuresta massasta myyntisi työstettäväksi vain todelliset kuumat liidit.

Liidien tuottaminen voi olla sinulle oikea ratkaisu, jos myyt pidemmän hankintasyklin tai suuremman investoinnin tuotteita ja palveluita. Tavoitteenamme on, että saisit liidien kustannukset katettua suoraan myynnillä. Jos uskot, että saat vietyä kauppaan 6 % – 10 % tuottamistamme liideistä, on investointi yleensä kannattava. Kannattaa kysyä case-esimerkkejä ja tarkempaa panos-tuotto-laskelmaa myynniltämme!

Kustannustehokkaan hinnoittelun ansiosta saat siis seulottua markkinasta 5 %, joka tarvitsee palveluasi juuri nyt. Jos myymäsi palvelun tuottama lisäarvo on riittävä, tarvitset tyypillisesti alle 10 % onnistumisen, jotta pääset kuiville. Monet asiakkaamme ovat tehneet kauppaa 15 % ja 20 % toteumalla. Millainen on sinun ja myyntitiimisi toteuma kuumiin liideihin?

 

Keskity varsinaiseen myyntityöhön, kun kokenut liidien generointimme tuo sinulle kasoittain soittoasi odottavia liidejä!

Palvelumme avulla suoritettu liidien hankinta on sinulle arvokas ja todella edullinen ratkaisu.

Myynnin työ koostuu monista eri vaiheista, joiden yritykselle tuoma tulos vaihtelee paljon. Voidaan siis esimerkin omaisesti sanoa, että joinain tunteina myyjä tuo tulosta yrityksellesi 17 € / h, joinain 1 700 € / h ja joinain 17 000 € / h tai jopa enemmän riippuen myymästänne tuotteesta ja palvelusta. Suurin osa myynnin työstä koostuu pakollisista 17 € / h töistä, jotka on tehtävä, jotta 17 000 € / h tuottavat myyntitapaamiset olisivat mahdollisia.

Liidien hankinta on yksi näistä 17 € / h töistä, joita myyntisi täytyy tehdä, eikä näiden tuntien tuoma tulos voi tuosta kasvaa.

Meidän avullamme voit vähentää myyjiesi aikaa vieviä ja vain 17 € / h tuottavia tunteja ja jopa tappiollisia tunteja, jolloin myynnillesi jää enemmän aikaa tehdä 1 700 € / h ja 17 000 € / h tuottavia tunteja, kuten asiakastapaamisia, tavattavaan asiakkaaseen perehtymistä, asiakkaiden hoitoa ja asiakkuuksien kehittämistä.

Saat siis poistettua myyjien tappiollisia ja vähän tuottavia tunteja ja vaihdettua ne esimerkin kaltaisiin 1 700 € / h ja 17 000 € / h tuottaviin tunteihin vain 95 € / liidi. Hintaan lisätään myös bonus toteutuneista kaupoista, mikä ohjaa meitä tuottamaan teille mahdollisimman laadukkaita liidejä, jotka tuovat yrityksellesi rahaa eivätkä tuhlaa myyjiesi aikaa.

Näin myyjäsi pääsevät myös ”tapaamisen makuun” tehden parempaa tulosta, kun aikaa ei kulu kylmiin puheluihin. Eikö se lisää myös työn ja myynnin mukavuutta aika merkittävästi?

 

Miksi sinun kannattaa valita liidien hankintaan juuri Connection House?

Myyntihenkisenä henkilönä tiedät varmasti, että sitä saa, mitä mittaa.

Siitä johtuen me emme mittaa pelkästään liidien määrää, vaan haluamme liidien olevan myös laadukkaita. Me molemmat haluamme niiden olevan sellaisia, joista myyjiesi on helppo tehdä kauppaa isolla prosentilla. Te saatte siitä rutosti rahaa ja me saamme vastalahjaksi pienen myyntibonuksen toteutuneista kaupoista!

Jos mittaisimme vain liidien määrää, niin se ohjaisi koko projektin aivan väärään suuntaan: myyjiesi työpöydät täyttyisivät liideistä, jotka kääntyvät huonolla prosentilla kaupaksi.

Siksi keskityt kanssamme liidien laatuun – et pelkkään määrään.

Liidien hankinta on yrityksessämme oikea ammatti, joka vaatii ammattitaitoa. Siitä johtuen emme käytä osa-aikaisia iltatyöläisiä, opiskelijoita tai muita, jotka tekevät töitä ainoastaan rahan takia. Henkilöstömme on koottu entisistä ja nykyisistä myyjistä ja muista vuorovaikutusosaajista, joilla lähes kaikilla on yli 5 vuoden kokemus tältä alalta. Henkilöstömme keski-ikä on 45 vuotta.

Ammattilaisemme perehtyvät liiketoimintaanne ja sama tai samat henkilöt hoitavat projektin alusta loppuun. Se helpottaa laadun seurantaa ja yhteydenpitoa meidän välillämme koko projektin aikana.

 

Ota yhteyttä niin kuulet, millaisia tuloksia liidien hankinta voi tuoda teille ja mikä on 100% riskittömyystakuumme

Liidien hankinta ei sovi jokaiselle yritykselle. Siksi emme välttämättä myy sinulle, koska haluamme tuoda sinulle tuloksia. Kerro tarpeesi niin selvitämme, onko palvelustamme teille aidosti hyötyä!

Ota yhteyttä, niin lisäät myyjiesi eniten tuottavien tuntien määrää ja vähennät vähiten tuottavien tuntien määrää!

Aktivoi Magneetti!

Kyllä kiitos! Ottakaa minuun yhteyttä ja kertokaa lisää!

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.