Kuunteleva asiakaskysely tuo tietoa ja vahvistaa asiakaskokemusta

Ota yhteyttä

Connection Housen suosittu asiakaskysely auttaa yritystäsi saavuttamaan paremman ja ajankohtaisen asiakasymmärryksen sekä palvelemaan asiakkaita heidän toivomallaan tavalla. Huolellisesti suunniteltu ja tyylikkäästi toteutettu asiakaskysely tuo asiakkaiden kokemukset ja tunnot tietoosi. Kattava ja säännöllinen asiakastyytyväisyyden kartoittaminen pitää yrityksen asiakaskunnan pulssilla. Erotu kilpailijoistasi vuorovaikutteisen asiakaskyselyn avulla, jossa asiakkaasi aidosti tulevat kuulluksi. Toteutamme asiakaskyselyt henkilökohtaisesti puhelimitse.

Asiakaskysely tuottaa syvällistä ymmärrystä asiakkaistasi

Asiakkaiden tarpeet ja arvostukset muuttuvat jatkuvasti. Asiakaskysely toimii asiakasymmärryksen lisäämisen, liiketoiminnan johtamisen, markkinoinnin ja palvelumuotoilun välineenä. Kartoitamme asiakkaiden odotukset, toiveet ja tarpeet yrityksesi kehittymisen tueksi. Asiakkaat arvostavat laadukkaasti toteutettua, kuuntelevaa otetta, jossa asiakas itse on pääosassa. Connection Housen asiakaskysely menee pintaa syvemmälle.

Ilahduttava vuorovaikutus

Haastattelut tehdään asiakkaan ehdoilla ja hänen aikaansa kunnioittaen. Asiakasta todella kuunnellaan ja hänen näkemyksiään arvostetaan. Keskustelusta jää hyvä fiilis.

Kohderyhmäsuunnittelu

Kohderyhmän valinta ja laajuus on tärkeää määritellä oikein. Autamme valitsemaan ja löytämään oikeat organisaatiot ja päättäjät haastatteluja varten.

Pintaa syvemmälle

Etsimme todellista ymmärrystä sirpaleisen datan seasta. Asiantuntijan tekemässä haastattelussa päästään asiakkaan todellisiin haasteisiin ja tarpeisiin kiinni.

Myyntimahdollisuudet

Selvitämme mahdollisuudet lisä- ja jatkomyyntiin haastattelun yhteydessä. Osaamme tulkita myös hienovaraisia ostosignaaleja ja esittää jatkokysymyksiä.

Tarkkasilmäinen analyysi

Asiantuntijamme poimivat raportista trendit ja ilmiöt, joihin kannattaa kiinnittää huomiota. Autamme sinua hahmottamaan kokonaiskuvan asiakaskunnastasi.

Selkeä yhteenveto

Saat selkeäsanaisen raportin ja yhteenvedon haastattelujen perusteella. Emme tuota pelkkiä tietorivejä. Saat konkreettiset tulokset ja selkeät toimintaohjeet jatkoon.

Yhteydenottolomake

Ottakaa minuun yhteyttä ja kertokaa lisää!

Lue asiakkaamme Talenomin terveiset onnistuneesta asiakaskyselystä

”Minulla on hyvät kokemukset Connection Housesta. Heidän toimintansa lähtee asiakkaan tarpeista”, Talenomin rahoituspalveluista vastaava Eero Kallio kiittää. Asiakaskysely saavutti sille asetetut tavoitteet ja aktiivinen työote ilahdutti.

Lue koko asiakastarina

Tilaa hinnasto

Lähetämme sähköpostiisi ajankohtaisen hinnastomme. Tutustu hinnoitteluumme ja pyydä meiltä tarjous! Räätälöimme palvelumallin ja käytännöt yrityksesi tarpeen mukaan ja aina riskittömällä hinnoittelulla.