Generaattori kartoittaa asiakkaiden tarpeet ja löytää myyntiä

Syvällistä asiakastietoa

Saat laadullista informaatiota, jota saa vain keskustelemalla päättäjän kanssa. Hanki tietoa, jota et löydä rekistereistä tai verkkosivuilta. Ymmärrä asiakkaidesi todellisia tarpeita ja myy enemmän.

Suoraa kauppaa

Generaattori sisältää kaikki kampanjan aikana saadut tarjouspyynnöt, tapaamiset ja tilaukset. Tyypillisesti kampanjan investoinnit rahoitetaan kontaktien tuottamilla suorilla ostoilla. Kysy case-esimerkkejä myynniltämme!

Tärkeää kilpailijadataa

Haluatko tietää, mistä potentiaaliset asiakkaasi tällä hetkellä hankkivat tarjoamiasi palveluita ja mitä he arvostavat kumppanissa? Opi uutta ja viesti tehokkaasti omat vahvuutesi asiakkaillesi.

10 x teho sähköpostimarkkinoinnille

Tarkat päättäjä- ja yhteystiedot sekä markkinointilupa nostavat sähköpostimarkkinoinnin tehoa ratkaisevasti. Tuo uusia ihmisiä uutiskirjeesi pariin ja räätälöi sisältöjä kartoitusdatan perusteella.

Mitattavia tuloksia riskittömästi

Maksat vain sovitun keskustelurungon mukaisesti käsitellyistä yhteyksistä. Lähetämme halutessasi asiakkaalle valitsemasi sisällön. Yhteydenotot raportoidaan informatiivisessa taulukossa.

Joustavaa palvelua edullisesti

Ei kiinteitä kuluja yhteistyön aloittamisesta. Konsultoimme maksutta kohderyhmän valinnassa, kysymysten laadinnassa ja markkinointisisällön tuottamisessa. Maksat vain tuloksista. Ota yhteyttä!

Generaattori

Palvelukuvaus

Generaattori on myynnillinen markkinakartoitus. 

  • Päivitetyt päättäjä- ja yhteystiedot
  • Viisi räätälöityä kartoituskysymystä
  • Ehdotus tapaamisesta tai yhteydenotosta
  • Räätälöity vahvistusviesti (email/SMS)
  • Tyylikäs excel-raportointi

Hinnoittelu

7,90€ - 49,90€ / kpl

Kohderyhmästä riippuen.

Hinnat ALV 0%

Käynnistä Generaattori!

Kyllä kiitos! Ottakaa minuun yhteyttä ja kertokaa lisää!

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.