Generaattori -markkinakartoitus kartoittaa asiakkaiden tarpeet ja löytää myyntiä

Syvällistä asiakastietoa

Saat laadullista informaatiota, jota saa vain keskustelemalla päättäjän kanssa. Hanki tietoa, jota et löydä rekistereistä tai verkkosivuilta. Ymmärrä asiakkaidesi todellisia tarpeita ja myy enemmän.

Suoraa kauppaa

Generaattori sisältää kaikki kampanjan aikana saadut tarjouspyynnöt, tapaamiset ja tilaukset. Tyypillisesti kampanjan investoinnit rahoitetaan kontaktien tuottamilla suorilla ostoilla. Kysy case-esimerkkejä myynniltämme!

Tärkeää kilpailijadataa

Haluatko tietää, mistä potentiaaliset asiakkaasi tällä hetkellä hankkivat tarjoamiasi palveluita ja mitä he arvostavat kumppanissa? Opi uutta ja viesti tehokkaasti omat vahvuutesi asiakkaillesi.

10 x teho sähköpostimarkkinoinnille

Tarkat päättäjä- ja yhteystiedot sekä markkinointilupa nostavat sähköpostimarkkinoinnin tehoa ratkaisevasti. Tuo uusia ihmisiä uutiskirjeesi pariin ja räätälöi sisältöjä kartoitusdatan perusteella.

Mitattavia tuloksia riskittömästi

Maksat vain sovitun keskustelurungon mukaisesti käsitellyistä yhteyksistä. Lähetämme halutessasi asiakkaalle valitsemasi sisällön. Yhteydenotot raportoidaan informatiivisessa taulukossa.

Joustavaa palvelua edullisesti

Ei kiinteitä kuluja yhteistyön aloittamisesta. Konsultoimme maksutta kohderyhmän valinnassa, kysymysten laadinnassa ja markkinointisisällön tuottamisessa. Maksat vain tuloksista. Ota yhteyttä!

Generaattori

Palvelukuvaus

Generaattori on myynnillinen markkinakartoitus. 

 • Päivitetyt päättäjä- ja yhteystiedot
 • Viisi räätälöityä kartoituskysymystä
 • Ehdotus tapaamisesta tai yhteydenotosta
 • Räätälöity vahvistusviesti (email/SMS)
 • Tyylikäs excel-raportointi

Hinnoittelu

7,90€ - 49,90€ / kpl

Kohderyhmästä riippuen.

Hinnat ALV 0%

Generaattori -markkinakartoitus mahdollistaa teille enemmän myyntiä

Generaattori -kartoituspalvelussa luomme viisi ostoindikaattorikysymystä, jotka kysymme haastateltavilta henkilöiltä. Kysymykset liittyvät liiketoimintaasi ja tyypillisten asiakkaidesi ostotarpeisiin. Näin saadaan tehtyä laajamittainen markkinakartoitus.

Näillä ostoindikaattorikysymyksillä on kaksi funktiota:

1. Saat valtavasti relevanttia markkinadataa potentiaalisten asiakkaidesi kertomana
2. Saat suoraa myyntiä tapaamisten ja yhteydenottopyyntöjen kautta

Avaamme näitä kahta markkinakartoituksen funktiota sinulle seuraavaksi hieman tarkemmin:

 

1. Saat relevanttia markkinadataa suoraan potentiaalisten asiakkaidesi kertomana

Asiakkaasi tietävät parhaiten sen, miksi he haluavat ostaa ja mitkä asiat saavat heidät ostamaan yrityksesi kaltaisten yritysten tarjoamia tuotteita ja palveluita. Parhaiten nuo asiat saa selville kysymällä niitä potentiaalisilta asiakkailtanne.

Kun markkinakartoituksen avulla kerätty data on peräisin suoraan potentiaalisten asiakkaidesi suusta, niin pystyt kehittämään koko yrityksesi myynnin ja markkinoinnin tulokulmaa sellaiseksi, joka saa asiakkaat kiinnostumaan tarjoamistasi palveluista enemmän.

Markkinakartoitus tuo näin yrityksellenne selkeän kilpailuedun. Sen avulla sinä sekä myyjänne ja markkinointinne pystytte viestimään potentiaalisille asiakkaille juuri sellaisia asioita, joita he haluavat kuulla ja jotka saavat heidät todennäköisemmin kääntymään ostaviksi asiakkaiksi.

Koostamme kartoituspalvelullamme kerätyn datan sinulle helppokäyttöiseen muotoon, josta löydät paljon informaatiota markkinan tilasta.

 

2. Saat suoraa kauppaa, tapaamisia ja yhteydenottopyyntöjä

Generaattorissa on markkinatutkimuksen lisäksi myynnillinen puoli. Kartoituspalvelun kysymyspolut rakennetaan niin, että ne voimistavat potentiaalisten asiakkaidesi tapaamishalua myyjienne kanssa.

Saamme siis buukattua nerokkaiden ja huomaamattomasti osto- ja tapaamishalua kasvattavien kysymysten ansiosta myyjillenne sellaisia asiakastapaamisia, joissa asiakkaan kiinnostus tuotettanne/palveluanne kohtaan on jo herätetty. Lisäksi tällainen prospekti on kvalifioitunut vähintään hyvin potentiaaliseksi ostajaksi nyt tai myöhemmin tulevaisuudessa.

Kohtaamme usein tilanteita, joissa haastateltava henkilö kiinnostuu kysymysten myötä kertomastamme palvelusta/tuotteesta, mutta tarve sille on vasta tulevaisuudessa. Näin projektilla on myös pitkäaikaisesti positiivisia vaikutuksia myyntiinne.

 

Mitä kaikkea saat Generaattori -markkinakartoituksen avulla?

Saat relevanttia markkinadataa siitä:

 • mikä tai mitkä asiat saavat potentiaaliset asiakkaasi ostamaan?
 • mitkä ovat kohderyhmässänne ostoon tai tapaamishalukuuteen johtavia indikaattoreita jo hyvin aikaisessakin vaiheessa ostopolkua?
 • mitä asiakkaasi haluavat ja arvostavat yrityksesi kaltaisissa yrityksissä ja niiden tuotteissa/palveluissa? Tämä on myös todella tärkeää kilpailijadataa!
 • millaisia asioita yrityksessäsi ja sen markkinointiviestinnässä tulisi kehittää, jotta potentiaaliset asiakkaat ostaisivat todennäköisemmin ja ottaisivat suoraan teihin enemmän yhteyttä?
 • kuinka tulee viestiä, jotta voit kanavoida asiakkaidesi tarpeet haluksi ostaa tuotteenne

Saat lisäksi

 • tapaamisia ostohaluisten asiakkaiden kanssa
 • yhteydenottopyyntöjä potentiaalisilta asiakkailta, jotka haluavat ja tarvitsevat palveluitanne
 • yhteydenottopyyntöjä asiakkailta, joilla ei ole juuri tällä hetkellä tarvetta palveluillenne, mutta tulevaisuudessa tarvetta on
 • kattavan markkinakartoituksen markkinanne tilasta selkeästi dokumentoituna

 

Ja kaikista tärkeimpänä se, mihin kaikki aiemmin mainittu johtaa: saat tehtyä enemmän kauppaa hyville asiakkaille

Tiivistetysti Generaattori -markkinakartoitus mahdollistaa teille enemmän myyntiä, koska myynnin kasvattaminen on koko palvelun perimmäinen tarkoitus – ei mikään muu.

 

Kenelle Generaattori -markkinakartoitus sopii?

Kartoituspalvelu sopii erinomaisesti yrityksille, jotka tekevät asiantuntijamyyntiä.

Puhelussa kysymämme ostoindikaattorikysymykset kartoittavat potentiaalisen asiakkaan nykytilan ja koostamme saaduista vastauksista kattavat dokumentit. Ne mahdollistavat asiantuntijan tekemän ratkaisumyynnin, joka osuu suoraan asiakkaan tarpeeseen.

Kysy meiltä tarkemmin, miten markkinakartoitus sopisi teidän tarpeisiinne. Olemme toimineet vuodesta 2006. Sen takia meillä on useiden satojen projektien kokemus siitä, millaisille yrityksille ja kohderyhmille palvelumme parhaiten sopivat.

Emme myy palveluamme sellaisille yrityksille tai sellaisiin projekteihin, joista tiedämme kokemuksemme perusteella etukäteen, että emme pysty auttamaan myynnin kasvattamisessa. Se kuluttaisi meiltä vain aikaa ja sinulta rahojasi.

Ota siis yhteyttä, niin keskustellaan tarpeestanne tarkemmin. Olemme molemmat sen jälkeen paljon viisaampia!

 

Miksi sinun kannattaa valita juuri meidät?

Alallamme on satoja muitakin yrityksiä ja osa on myös taatusti halvempia kuin me. Yritysten paljouden johdosta alallamme on myös paljon väärinkäsityksiä siitä, mitä juuri me Connection House teemme.

Se, mitä teemme, on oikea ammatti, joka vaatii ammattitaitoa. Me olemme siitä toisenlainen yritys, että emme myy henkilöä puhumaan myyntispiikkiä satoja kertoja läpi, vaan meiltä saat aitoa vuorovaikutusosaamista.

Siksi meillä ei ole osa-aikaisia iltatyöläisiä, opiskelijoita tai muita, jotka tekevät töitä vain rahan takia. Henkilöstömme koostuu myyjistä ja vuorovaikutusosaajista, joilla lähes kaikilla on yli 5 vuoden kokemus alalta, ja joiden keski-ikä on n. 45 vuotta.

 

Ota yhteyttä nyt!

Älä käytä yrityksenne asiantuntijoiden kallista aikaa buukkaamiseen, vaan anna meidän kartoittaa potentiaalisten asiakkaiden tarpeet ja buukata käynnit, koska sen me osaamme – teemmehän sitä elääksemme.

Kun me teemme markkinakartoituksen, buukkauksen ja analysoivan dokumentoinnin, niin asiantuntijoillenne vapautuu enemmän aikaa myymiseen suoraan ostohaluisille asiakkaille. Teille se näkyy mielekkäämpänä työnä ja muhkeampana tilin saldona.

Ota yhteyttä nyt, niin katsotaan, voimmeko olla teille avuksi!

P.S. muista, että Suomi on verrattain pieni maa ja isompien yritysten päättäjät ovat haluttua soitettavaa. Älä siis anna kilpailijoidenne ehtiä ensin, vaan ole toimialasi ensimmäinen, joka tekee kattavan markkinakartoituksen ja ota sillä etumatkaa kilpailijoihinne!

Ammattilaisemme perehtyvät kattavasti liiketoimintaanne ennen kuin ensimmäinenkään puhelu lähtee. Perehtymisen perusteella he rakentavat kysymykset, jotka käymme lopuksi yhdessä kanssasi läpi ennen soittoprojektin aloittamista. Sama tai samat henkilöt hoitavat projektin alusta loppuun, mikä helpottaa laadun seurantaa ja yhteydenpitoa projektin aikana.

Käynnistä Generaattori!

Kyllä kiitos! Ottakaa minuun yhteyttä ja kertokaa lisää!

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.