Asiakaskysely tuottaa syvällistä ymmärrystä
Vahvojen asiakassuhteiden merkitys korostuu haastavina aikoina. Me autamme saavuttamaan parempaa asiakasymmärrystä ja palvelemaan asiakkaita heidän toivomallaan tavalla. Huolellisesti suunniteltu ja tyylikkäästi toteutettu asiakaskysely tuo asiakkaiden tunnot tietoosi. Tiedä enemmän, ymmärrä asiakastarpeita paremmin, myy enemmän!
Asiakaskysely: tyytyväisyyden kartoituksesta asiakasymmärrykseen
Yritys on olemassa palvellakseen asiakkaitaan, joiden tarpeet ja arvostukset muuttuvat jatkuvasti. Kattava ja säännöllinen asiakastyytyväisyyden kartoittaminen pitää yrityksen asiakaskunnan pulssilla. Connection Housen asiakaskysely menee pintaa syvemmälle ja kartoittaa asiakkaiden odotukset, toiveet ja tarpeet yrityksesi kehittymisen tueksi. Asiakkaat arvostavat laadukkaasti toteutettua, kuuntelevaa otetta, jossa asiakas itse on pääosassa. Entä jos asiakaskysely olisikin merkittävä markkinointiteko, eikä vuosittaista pakkopullaa?
Ilahduttava vuorovaikutus
Haastattelut tehdään asiakkaan ehdoilla ja hänen aikaansa kunnioittaen. Asiakasta todella kuunnellaan ja hänen näkemyksiään arvostetaan. Keskustelusta jää hyvä fiilis.
Kohderyhmäsuunnittelu
Kohderyhmän valinta ja laajuus on tärkeää määritellä oikein. Autamme valitsemaan ja löytämään oikeat organisaatiot ja päättäjät haastatteluja varten.
Pintaa syvemmältä
Etsimme todellista ymmärrystä sirpaleisen datan seasta. Asiantuntijan tekemässä haastattelussa päästään asiakkaan todellisiin haasteisiin ja tarpeisiin kiinni.
Myyntimahdollisuudet
Selvitämme mahdollisuudet lisä- ja jatkomyyntiin haastattelun yhteydessä. Osaamme tulkita myös hienovaraisia ostosignaaleja ja esittää jatkokysymyksiä.
Tarkkasilmäinen analyysi
Asiantuntijamme poimivat raportista trendit ja ilmiöt, joihin kannattaa kiinnittää huomiota. Autamme sinua hahmottamaan kokonaiskuvan asiakaskunnastasi.
Selkeä yhteenveto
Saat selkeäsanaisen raportin ja yhteenvedon haastattelujen perusteella. Emme tuota pelkkiä tietorivejä. Saat konkreettiset tulokset ja selkeät toimintaohjeet jatkoon.

AsiakaskyselyPyydä tarjous