Saunaravintola Kuuma

Buukkauspalvelulla merkittävää kasvua

Saunaravintola Kuuma arvostaa Connection Housen palvelussa tuloksellisuutta, ilahduttavaa asiakaskokemusta ja toimivaa vuorovaikutusta. Pasi Rautanen suosittelee palvelua muillekin, koska Connection Houselta löytyy keinoja auttaa yritystä kasvamaan.

Saunaravintola Kuuma

Saunaravintola Kuuman toimitusjohtaja Pasi Rautanen muistelee heidän ja Connection Housen välisen yhteistyön syntyhetkiä näin: ”Olin kuullut ihmisten puhuvan hyvää Connection Housesta ja heidän tavoistaan tehdä asioita, joten päätin valita heidät kumppaniksemme. Connection House on ollut apunamme jo lanseerausvaiheessa eli vuodesta 2018 lähtien. Olimme startup-yritys ja uusi peluri markkinoilla. Toimiva yhteistyömme on luonut pohjaa sille, että saimme homman pelaamaan!”

Tampereen Laukontorilla sijaitseva Saunaravintola Kuuma on perustamisajoistansa lähtien luottanut Connection Housen markkinointi- ja myyntiosaamiseen. Yritysten välinen yhteistyökumppanuus solmittiin pohjoismaista gastronomiaa ja saunaelämyksiä tarjoavan Kuuman yritysmyynnin edistämiseksi.

Pasi Rautanen ja Saunaravintola Kuuman arkkitehti Janne Kantee, SAFA

Asiakaskontaktoinnilla merkittävää kasvua

Connection Housen rooli on pitänyt sisällään Kuuman potentiaalisten asiakkaiden kontaktointia ja heidän tarpeittensa kartoittamista tapahtumajärjestelyihin liittyen. Kumppanuuden solmiminen on ollut hyvä päätös, sillä Kuuman myyntiluvuissa on ollut nähtävissä merkittävää kasvua!

Ketterää yhteistyötä

Connection Housen tehtävänä on olla puhelimitse yhteydessä yritysten ja yhteisöjen tapahtumista päättäviin ihmisiin ja tehdä heidät tietoisiksi Saunaravintola Kuumasta. Puhelun aikana pyritään kartoittamaan asiakkaan tarpeita ja toiveita tapahtumien järjestämiseen liittyen. Kuumasta kiinnostuvat kutsutaan tutustumiskierrokselle paikan päälle. Kuuman myyntihenkilö koostaa asiakkaalle tarjouksen Connection Housen tekemän tarvekartoituksen pohjalta.

Asiakaslähtöisellä toiminnalla erinomaisia tuloksia

”Yhteistyömme Connection Housen kanssa on pitänyt sisällään erilaisia asiakaskampanjoita ja markkinatutkimuksia. Näistä on jalostunut meille runsaasti myyntitapaamisia ja tarjouspyyntöjä. Connection House on tehnyt meille menestyksekkäästi myös markkinakartoituksia uusien tuotteidemme tuotekehityksen tueksi. Yhteistyö on tuonut liiketoimintaamme merkittävää kasvua. Voin todeta, että olemme saavuttaneet yhteistyölle asettamamme tavoitteet. Myös meidän asiakkaamme ovat antaneet hyvää palautetta Connection Housen toiminnasta”, toteaa Rautanen.

”Kuvailisin Connection Housea mutkattomaksi ja ketteräksi yhteistyökumppaniksi. Yhteyshenkilöni ovat olleet hyvin tavoitettavissa ja raportoinnin he ovat hoitaneet aina sovitusti. Suosittelen Connection Housea muillekin, sillä heiltä löytyy keinoja auttaa yritystä kasvamaan!” tiivistää Rautanen.

 

Lue lisää Connection Housen buukkauspalvelusta ja ota yhteyttä!

 

Jaa: