Helsingin seudun kauppakamari

Korkealaatuista jäsentyötä

Yritysten menestymistä edistävä Helsingin seudun kauppakamari on luottanut Connection Housen myyntiosaamiseen jo 14 vuoden ajan. Yhteistyö pitää sisällään uusien jäsenten hankintaa, olemassa olevien jäsenten huolenpitoa sekä jäseniä hyödyttävien palveluiden myyntiä.

Helsingin seudun kauppakamari

Helsingin seudun kauppakamarin tavoitteena on tarjota korkealaatuinen vastine jäsenyydelle ja olla voimakas Helsingin metropolialueen kehittäjä, aktiivinen yritysten ja niiden avainhenkilöiden verkottaja sekä asiantunteva kumppani liiketoiminnan kehittämisessä. Kauppakamarin jäsenkunta koostuu erikokoisista yrityksistä kaikilta toimialoilta.

Helsingin seudun kauppakamarin jäsenet ovat oikeutettuja mm. maksuttomaan neuvontaan, jäsentapahtumiin sekä jäsenhintaisiin kirjajulkaisuihin ja koulutuksiin. Connection Housella on tärkeä rooli jäsenten tietoisuuden kasvattamisessa näitä kauppakamarin tarjoamia ja jäsenille lisäarvoa tuottavia palveluita kohtaan.

Suuri luottamus pitkäaikaiseen kumppaniin

Helsingin seudun kauppakamarin resurssijohtajana toimiva Risto Sundell kuvailee heidän ja Connection Housen välisen yhteistyön ja tekemisen mallin jäsentyneen vuosien varrella: ”Yhteyshenkilömme Connection Housella tuntevat hyvin meidän toimintamme erityispiirteet. Kanssakäymisemme on avointa ja luontevaa, ja pidämme toisemme tiiviisti tilanteen tasalla työn edistymisestä. Luottamuksemme heidän osaamistaan kohtaan on kasvanut suureksi yhteisen tekemisen myötä. Koen Connection Housen väen olevan kuin omia työntekijöitämme!”

Kokonaisvaltainen jäsentyön onnistuminen on ensisijaisen tärkeää jo pelkästään luonnollisen jäsenpoistuman johdosta. Yhteistyölle asetetaan kunakin vuonna tavoitteet niin uusjäsenhankinnan, jäsenten aktivoinnin kuin tekemisen laadunkin suhteen.

”Connection Housen tarjoaman pitkäaikaisen myyntikumppanuuden myötä olemme onnistuneet pääsemään hyviin tuloksiin jäsenkehityksessä. Yhteistyömme jatkuu ja kehittyy tulevaisuudessakin. Myös heidän kommunikointityylinsä jäsentemme suuntaan on kaikin puolin miellyttävää ja asiallista: voisin epäröimättä valtuuttaa heidät soittamaan vaikkapa maamme presidentille, jos meillä sellainen tarve olisi. Luottamukseni Connection Housen toimintaa kohtaan on siis erittäin suurta. Näin ollen en halua suositella Connection Housea muille, vaan haluan pitää heidät kokonaan itselläni”, muotoilee Sundell pilke silmäkulmassa.

 

Jaa: